Povezane vesti

„Zaljubila sam se u drugog“: Rada Manojlović priznala šta je bio razlog raskida sa Milanom

„Zaljubila sam se u drugog“: Rada Manojlović priznala šta je bio razlog raskida sa Milanom

Nova 19.09.2024
: Pevačica Rada Manojlović i njen kolega Milan Stanković bili su u vezi pet godina, a onda je usledio raskid, ne tako prijatan. Rada Manojlović i Milan Stanković danas su u dobrim odnosima, ali rastanak nije slutio da će posle svega ostati… »
Rada Manojlović otkrila sve o raskidu sa Milanom Stankovićem

Rada Manojlović otkrila sve o raskidu sa Milanom Stankovićem

Svet plus 19.09.2024
Od tinejdžerske ljubavi koja je trajala pet godina, pa sve do današnjeg dana, njihova veza ne prestaje da intrigira javnost. Pevačica Rada Manojlović i njen nekadašnji partner i kolega Milan Stanković, danas su u dobrim odnosima, iako rastanak nije… »
"Bilo je užasno": Rada Manojlović konačno priznala ko je bio razlog raskida sa Milanom: "Zaljubila sam se u drugog"

"Bilo je užasno": Rada Manojlović konačno priznala ko je bio razlog raskida sa Milanom: "Zaljubila sam se u drugog"

Blic 19.09.2024
Pevačica Rada Manojlović i njen kolega Milan Stanković bili su u vezi pet godina, a onda je usledio raskid, ne tako prijatan. Rada i Milan su danas u dobrim odnosima, ali rastanak nije slutio da će posle svega ostati prijatelji. O svemu što se tada… »

Vesti dana »