Povezane vesti
Američki proizvođač punjača za električna vozila preuzeo još jednu srpsku firmu: Evo kako je govorio za "Blic Biznis" o…
Blic 19.09.2024
Beam Global, vodeći provajder inovativnih i održivih rešenja za punjenje električnih vozila i energetsku bezbednost, objavio je zatvaranje akvizicije srpske kompanije Telcom. Telcom, firma sa sedištem u Beogradu, od 1990. godine razvija i proizvodi… »
Američka kompanija preuzela domaći Telcom
Biznis.rs 19.09.2024
Najavljen razvoj proizvoda za punjenje električnih vozila. Beam Global, vodeći provajder inovativnih i održivih rešenja za punjenje električnih vozila i energetsku bezbednost, objavio je zatvaranje akvizicije srpske kompanije Telcom. Telcom, firma sa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 34 povezane
VIDEO Tužilac Vujičić na skupu podrške u Valjevu: "Napad na mene zbog predmeta koje vodim i medijskog progona kojem sam izložen"
Nova pre 34 minutajoš 39 povezanih
Vlada: Danas bilo aktivno 40 požara, svi lokalizovani sem na Stolovima i u Deliblatskoj
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih
Selektor plivača Veličković za RTS: Drago mi je zbog Barne, medalja kao kruna velikog rada
RTS pre 49 minutajoš 41 povezana