Povezane vesti
„Poslednje dve godine ne mogu da zagrlim sina i da mu čestitam rođendan jer ne znam gde je“: Majka nestalog navijača uputila…
Nova 19.09.2024
: Majka navijača Crvene zvezde Nemanje Arsenovića Arse (38) koji se vodi kao nestao od februara prošle godine, ponovo se juče oglasila preko društvene mreže Tiktok na kojoj je objavila da i dalje traži svoga sina i uputila molbu da ukoliko neko bilo šta… »
"Polovina mene je mrtva, samo želim da nađem svoje dete": Majka nestalog navijača Nemanje Arsenijevića se oglasila na njegov…
Blic 19.09.2024
Porodica i prijatelji o navijaču Nemanji Arsenoviću Arsi nemaju nikakvu informaciju od februara prošle godine, poslednji put viđen u Portugalu. Majka navijača Crvene zvezde Nemanje Arsenovića Arse (38) koji se vodi kao nestao od februara prošle godine… »
Vesti dana »
Profesor Radosavljević o povećanju srpskog udela u NIS-u za pet odsto: Ako smo nešto dobili, možda je to još jedan partijski član u upravnom odboru
Insajder pre 52 minutajoš 41 povezana
Završen sastanak na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu nakon višečasovne blokade ulaza
Blic pre 53 minutajoš 33 povezane
Policija ih uhvatila na delu: U automobilu krili kokain, jedan odgurnuo policajca prilikom intervencije
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 1 satjoš 83 povezane
EU se bori da izbegne Trampove carine zbog Grenlanda, sprema povratne mere
Nova ekonomija pre 52 minutajoš 28 povezanih