Povezane vesti
Zahvalan sam što sam živ, čak i da budem invalid: Dečak (10) koji je pao sa prozora u školi obratio se ocu
Telegraf 19.09.2024
Preporučujemo. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo lečenje. Njegov otac kaže za Kurir da je dečak… »
"Samo mi je krenula suza, mislio sam da je kraj": Otkriveno kako je dečak (10) pao sa prozora škole u Beogradu
Mondo 19.09.2024
Stanje dečaka koji je pao kroz prozor škole u Beogradu. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 9 minutajoš 25 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 23 povezane
Balkanski tanker je uspeo u ratnim uslovima da prođe kroz Ormuski moreuz! Stotine brodova čeka, ali ne i ovaj! (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 110 povezanih
NATO na nogama, na pomolu drastična odluka?! Erdogan upozorio Iran, savezništvo puca po šavovima, teško naoružanje se gomila u EU zemlji: Eksplozije u Dubaiju, novi ajatolah žestoko napada (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 54 povezane
Šta se dešava u Smederevskoj Palanci: Okolnosti razlaza studenata i opozicije
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih