Povezane vesti
Zahvalan sam što sam živ, čak i da budem invalid: Dečak (10) koji je pao sa prozora u školi obratio se ocu
Telegraf 19.09.2024
Preporučujemo. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo lečenje. Njegov otac kaže za Kurir da je dečak… »
"Samo mi je krenula suza, mislio sam da je kraj": Otkriveno kako je dečak (10) pao sa prozora škole u Beogradu
Mondo 19.09.2024
Stanje dečaka koji je pao kroz prozor škole u Beogradu. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo… »
Vesti dana »
Handanovići došli na proslavu kod Sofronijevića: Ministarka Dubravka u blista crnoj haljini, Damir najveseliji
Telegraf pre 27 minutajoš 33 povezane
Opozicija o sednici Skupštine Srbije: Igrokaz vlasti i izbegavanje odgovornosti
Radio 021 pre 4 satijoš 41 povezana
Od sutra do februara 2027. radovi u Bulevaru despota Stefana: Izmenjen režim saobraćaja od Pančevačkog mosta do Cvijićeve
Insajder pre 47 minutajoš 29 povezanih
Inflacija u Srbiji porasla posle isteka uredbe o maržama: U martu ubrzala na 2,8 odsto
Euronews pre 37 minutajoš 41 povezana
Seka Sablić: Dužnost mi je da dođem i da sa vama branim ovo malo svetlosti koje isključivo dolazi sa ekrana televizije N1 i Nova
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih