Povezane vesti
Zahvalan sam što sam živ, čak i da budem invalid: Dečak (10) koji je pao sa prozora u školi obratio se ocu
Telegraf 19.09.2024
Preporučujemo. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo lečenje. Njegov otac kaže za Kurir da je dečak… »
"Samo mi je krenula suza, mislio sam da je kraj": Otkriveno kako je dečak (10) pao sa prozora škole u Beogradu
Mondo 19.09.2024
Stanje dečaka koji je pao kroz prozor škole u Beogradu. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano 267.000 ljudi; požari ponovo i u Grčkoj
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 25 minutajoš 27 povezanih
Živković: EPS će stabilno snabdevati strujom uprkos niskom vodostaju Dunava
NIN pre 4 satijoš 15 povezanih
Pojačan saobraćaj na Horgošu — na ulaz u Srbiju čeka se oko 30 minuta, očekuju se i veće gužve
Sputnik pre 3 satajoš 16 povezanih
Policijska akcija kod Novog Pazara: Uhapšen zbog 400 kilograma duvana bez dokumentacije
B92 pre 2 satajoš 17 povezanih