Povezane vesti
Zahvalan sam što sam živ, čak i da budem invalid: Dečak (10) koji je pao sa prozora u školi obratio se ocu
Telegraf 19.09.2024
Preporučujemo. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo lečenje. Njegov otac kaže za Kurir da je dečak… »
"Samo mi je krenula suza, mislio sam da je kraj": Otkriveno kako je dečak (10) pao sa prozora škole u Beogradu
Mondo 19.09.2024
Stanje dečaka koji je pao kroz prozor škole u Beogradu. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo… »
Vesti dana »
Vanredna sednica Skupštine Srbije: Na dnevnom redu više zakonskih predloga o sudovima i tužilaštvima
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 43 povezane
Vučić se oglasio o napadu na Anu Bekutu: "Probudili su me u 3.15 ujutru, pozvao sam je..."
Telegraf pre 5 minutajoš 32 povezane
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Sve što bi trebalo da znate o protestima u Iranu: Kako i zašto su počeli i koja je uloga Trampa
Telegraf pre 20 minutajoš 22 povezane