Povezane vesti
Zahvalan sam što sam živ, čak i da budem invalid: Dečak (10) koji je pao sa prozora u školi obratio se ocu
Telegraf 19.09.2024
Preporučujemo. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo lečenje. Njegov otac kaže za Kurir da je dečak… »
"Samo mi je krenula suza, mislio sam da je kraj": Otkriveno kako je dečak (10) pao sa prozora škole u Beogradu
Mondo 19.09.2024
Stanje dečaka koji je pao kroz prozor škole u Beogradu. Desetogodišnji dečak, koji je u utorak pao sa prozora škole "Banović Strahinja" na Čukarici, prebačen je iz Urgentnog centra na Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova gde je nastavljeno njegovo… »
Vesti dana »
Šta ako Crvena zvezda prođe Lil? Spremite se na novi žreb, sigurno "ala" dolazi u Beograd
Mondo pre 9 minutajoš 24 povezane
Oprez za volanom: Sneg i poledica širom Srbije, jedna deonica skroz zatvorena – evo gde vreba najveća opasnost
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
VIDEO Jokićev saigrač se umalo potukao sa protivnikom: Jedva ga zaustavili, pogledajte haos na Denverovom meču
Nova pre 10 minutajoš 11 povezanih