Povezane vesti
Milatović: Mitropolit Amfilohije zaslužuje spomenik
Politika 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zaslužuje spomenik. "Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Milatović: Mitropolit Amfilohije zaslužuje spomenik
Vesti online 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohiјe zaslužuje spomenik. – Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Upokojeni Amfilohije posvađao Crnogorce
B92 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohie zaslužuje spomenik. "Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Vesti dana »
Ministarka Slavica Đukić Dejanović na javnoj raspravi o novim zakonima: Studenti se okupljaju ispred Skupštine grada Niša
Danas pre 16 minutajoš 15 povezanih
Uživo (video) Šapić: "Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan od 1. januara 2025."
Blic pre 16 minutajoš 13 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 21 minutajoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 9 minutajoš 4 povezane
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU, saslušanja planirana za 9. i 10. januar
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih