Povezane vesti
Milatović: Mitropolit Amfilohije zaslužuje spomenik
Politika 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zaslužuje spomenik. "Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Milatović: Mitropolit Amfilohije zaslužuje spomenik
Vesti online 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohiјe zaslužuje spomenik. – Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Upokojeni Amfilohije posvađao Crnogorce
B92 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohie zaslužuje spomenik. "Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Vesti dana »
MUP: Policija u Lazarevcu zaplenila oko kilogram marihuane, uhapšeno dvoje
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva: Protest zbog najave manje otkupne cene za pet dinara
Sputnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Nova godina i GSP režim: Kako će funkcionisati javni prevoz tokom praznika
Nova ekonomija pre 2 satajoš 56 povezanih
Kupci u Srbiji više trošili - maloprodaja rasla u novembru, na jugu čak 10,6 odsto
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 24 povezane
Vučić: Napravićemo mešavinu sistema Iron Dome i Iron Fist; Srbija će imati najbolji PVO sistem
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih