Povezane vesti
Milatović: Mitropolit Amfilohije zaslužuje spomenik
Politika 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije zaslužuje spomenik. "Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Milatović: Mitropolit Amfilohije zaslužuje spomenik
Vesti online 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohiјe zaslužuje spomenik. – Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Upokojeni Amfilohije posvađao Crnogorce
B92 19.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohie zaslužuje spomenik. "Smatram da je mitropolit crnogorsko-primorski gospodin Amfilohije važna ličnost naše skorije istorije. To je čovek koji ima moje… »
Vesti dana »

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 15 minutajoš 40 povezanih

13 Zagonetnih reči: Supruga Čarlija Kirka bila je u publici kad je upucan, a svi pričaju o njenoj objavi par sati pre atentata: Ovo je napisala na mrežama
Blic pre 35 minutajoš 27 povezanih

U Srbiji danas oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, ponegde s olujnim vetrom
Glas Zapadne Srbije pre 59 minutajoš 18 povezanih

Danas SPC i vernici obeležavaju Usekovanje glave Jovana Krstitelja
RTV pre 50 minutajoš 11 povezanih