Povezane vesti
"Izgledala sam kao patka, izobličila se": Nikolija zbog silikona završila na operaciji, a evo šta je sve "sredila"
Mondo 19.09.2024
Nikolija Jovanović nikada nije krila korekcije kojima se podvrgla, a sada je otkrila zbog čega se kaje. Nikolija Jovanović nedavno je podelila fotke iz mlađih dana, a nema ko nije primetio da je izgledala dosta drugačije nego sada. Popularna pevačica… »
"Usta su mi se izobličila, izgledala sam kao patka... Kajem se": Nikolija Jovanović zbog silikona morala na operaciju
Blic 19.09.2024
Pevačica Nikolija Jovanović drastično je promenila svoj imidž od početka karijere. Nekada je bila plavuša, a danas je prepoznatljiva po crnoj kosi. Osim toga, Nikolija se podvrgnula raznim estetskim korekcijama, međutim zbog jedne se posebno pokajala… »
Vesti dana »
Uhapšen Kikinđanin osumnjičeni za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
RTV pre 13 minutajoš 28 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Insajder pre 23 minutajoš 28 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Jugmedia pre 2 satajoš 23 povezane