Povezane vesti
"Izgledala sam kao patka, izobličila se": Nikolija zbog silikona završila na operaciji, a evo šta je sve "sredila"
Mondo 19.09.2024
Nikolija Jovanović nikada nije krila korekcije kojima se podvrgla, a sada je otkrila zbog čega se kaje. Nikolija Jovanović nedavno je podelila fotke iz mlađih dana, a nema ko nije primetio da je izgledala dosta drugačije nego sada. Popularna pevačica… »
"Usta su mi se izobličila, izgledala sam kao patka... Kajem se": Nikolija Jovanović zbog silikona morala na operaciju
Blic 19.09.2024
Pevačica Nikolija Jovanović drastično je promenila svoj imidž od početka karijere. Nekada je bila plavuša, a danas je prepoznatljiva po crnoj kosi. Osim toga, Nikolija se podvrgnula raznim estetskim korekcijama, međutim zbog jedne se posebno pokajala… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 59 minutajoš 2 povezane

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana