Повезане вести
Грабар Китаровићева преживела драму у Кијеву, па открила шта је "правило другог зида": "Није ми било свеједно"
Б92 19.09.2024
"Строги центар Кијева до сада је добро одолевао свим нападима, иако приликом сваке нове посете видим неку нову срушену зграду", рекла је бивша председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић. Она је недавно била у Кијеву с… »
Колинда Грабар-Китаровић преживела драму у срцу фронта! Близу ње пао бруталан дрон
Мондо 19.09.2024
Близу бивше хрватске председнице је недавно пао дрон који је експлодирао када је била у посети Кијеву. Бивша председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић недавно је била у посети у Кијеву са хрватском делегацијом коју је… »
У близини Колинде Грабар-Китаровић пао руски дрон са 45 килограма експлозива: Потресно искуство из Кијева
Телеграф 19.09.2024
Препоручујемо. Бивша председница Хрватске колинда Грабар-Китаровић преживела је драму током свог недавног боравка Кијеву, престоници Украјине. Она је, наиме, како преноси " Вечерњи лист", у Кијеву била са хрватским… »
Колинда: Грабар-Китаровић преживела драму Дрон са 45 кг експлозива пао близу ње: "Схватила сам шта је могло да се деси"
Блиц 19.09.2024
Строги центар Кијева до сада је добро одолевао свим нападима, иако приликом сваке нове посете видим неку нову срушену зграду, казала је бивша председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић. Она је недавно била у Кијеву с хрватском… »
Колинда Грабар Китаровић: Руски дрон је пао близу мене, то је мрцина од 45 кг експлозива
Нова 19.09.2024
: Колинда Грабар-Китаровић недавно је била у Кијеву у хрватској делегацији коју је предводио премијер Андреј Пленковић. Како је открила за 24сата.хр, близу ње је пао дрон који је Русија лансирала на главни град Украјине. “Те је… »
Вести дана »
Ноћ у НБА лиги обележио Лука Дончић: Бруталном партијом водио је Лејкерсе до победе над Јутом!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних