Повезане вести

Дарко Шарић остаје у притвору, оптуженима Милану Вучинићу и Урошу Мишићу укинут кућни притвор

Дарко Шарић остаје у притвору, оптуженима Милану Вучинићу и Урошу Мишићу укинут кућни притвор

Инсајдер 19.09.2024
Судско веће којим председава судија Зоран Шешић данас је одбило предлог да се Дарко Шарић пусти из притвора и да му се, како је то предложио његов адвокат одреди мера кућног притвора. Шарићев адвокат, Марко Јанковић… »
"Немам с Ким да причам, сам сам на шетњи и у ћелији": Настављено суђење Дарку Шарићу због планирања убиства сведока…

"Немам с Ким да причам, сам сам на шетњи и у ћелији": Настављено суђење Дарку Шарићу због планирања убиства сведока…

Блиц 19.09.2024
Веће Специјалног суда у Београду укинуо је данас кућни притвор Урошу Радовановићу и Милану Вучинићу, двојици оптужених припадника организоване кримимналне групе Дарка Шарића. Суд је навео да је Вучинићу укинут кућни притвор, док… »
Дарко Шарић остаје иза решетака! Бурно у Специјалном суду, оштра расправа адвоката и тужиоца

Дарко Шарић остаје иза решетака! Бурно у Специјалном суду, оштра расправа адвоката и тужиоца

Мондо 19.09.2024
Дарко Шарић је тражио од судског већа да буде пребачен у кућни притвор. Дарко Шарић, ком се суди због сумње да је из притвора организовао криминалну групу која се терети за планирање убиства и покушај дискредитације… »
Бранилац Дарка Шарића тражио укидање притвора; Укинут кућни притвор двојици оптужених припадника Шарићеве групе

Бранилац Дарка Шарића тражио укидање притвора; Укинут кућни притвор двојици оптужених припадника Шарићеве групе

РТВ 19.09.2024
БЕОГРАД - Веће Специјалног суда у Београду укинуо је данас кућни притвор Урошу Радовановићу и Милану Вучинићу, двојици оптужених припадника организоване криминалне групе Дарка Шарића. Суд је навео да је Вучинићу укинут кућни… »
Бранилац Дарка Шарића тражио укидање притвора, судија одредио паузу како би донео одлуку

Бранилац Дарка Шарића тражио укидање притвора, судија одредио паузу како би донео одлуку

Еуроневс 19.09.2024
Бранилац Дарка Шарића предложио је данас Специјалном суду у Београду да му притвор замени или кућним притвором или да га упути на издржавање казне затвора. Адвокат Марко Јанковић је предложио суду да Шарићу притвор замени кућним… »
Укинут кућни притвор двојици оптужених припадника Шарићеве групе

Укинут кућни притвор двојици оптужених припадника Шарићеве групе

Телеграф 19.09.2024
Укинут кућни притвор двојици оптужених припадника Шарићеве групе. Веће Специјалног суда у Београду укинуо је данас кућни притвор Урошу Радовановићу и Милану Вучинићу, двојици оптужених припадника организоване кримимналне групе… »

Вести дана »