Povezane vesti
Na ruci Marije Šerifović zasijao verenički prsten! Ovaj scenario ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli: Verena sam
Story 19.09.2024
Da je Marija Šerifović verena saopšteno je danas putem Instagrama. Pomenutu informaciju u javnost plasirala je lično pevačica, koja se pratiocima čak pohvalila prstenom sa povećim kamenom. - Ljudi moji mili, šta bi ovo, au ljudi moji mili! Evo i prsten… »
(Foto) "verena sam": Marija Šerifović pokazala prsten, ostala bez teksta: "Ljudi moji, šta bi ovo?!"
Blic 19.09.2024
Pevačica Marija Šerifović se pohvalila da je prilikom iznenadne posete Sarajevu čak i verena. Naime, Marija Šerifović se juče izenenada uputila ka Sarajevu, gde je organizovala druženje sa fanovima u jednom restoranu gde ih je i častila ćevapima… »
Vesti dana »
Tramp: Sjajan sastanak sa Zelenskim, veliki pomak u okončanju rata
Beta pre 25 minutajoš 36 povezanih
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 54 minutajoš 66 povezanih
Vašington pričao šta je Penjaroja doneo Partizanu, pa otkrio šta je rekao Pejnu za „grobare“
Nova pre 44 minutajoš 46 povezanih
Srpska lista: Osvojili smo svih 10 mandata; Kurti proglasio pobedu na izborima na KiM
RTS pre 20 minutajoš 62 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 56 povezanih