Povezane vesti
Vraćanje obaveznog vojnog roka u Srbiji: Nedostatak zakona, para i volje
Novi magazin 19.09.2024
Pre 14 godina je ukinuto, a prema najavama iz vrha države, vlada bi trebalo da vrati u Srbiju ponovno obavezno služenje vojnog roka. Tema koja nije ni malo jednostavna odmah je podigla i podelila javnost u Srbiji, ostavljajući iza sebe brojna pitanja bez… »
Vraćanje obaveznog vojnog roka u Srbiji: Nedostatak zakona, para i volje
N1 Info 19.09.2024
Pre 14 godina je ukinuto, a prema najavama iz vrha države, vlada bi trebalo da vrati u Srbiju ponovno obavezno služenje vojnog roka. Tema koja nije ni malo jednostavna odmah je podigla i podelila javnost u Srbiji, ostavljajući iza sebe brojna pitanja bez… »
Vojni rok neće biti isti za muškarce i žene! Istražujemo sve detalje obuke, zasad poznate 2 bitne razlike
Mondo 19.09.2024
Služenje vojnog roka će trajati 75 dana, dva meseca i 15 dana vežbe. Biće obavezan za muškarce, a dobrovoljan za žene. Inicijativa o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka, pokrenuta je u januaru ove godine, a epilog bi mogla dobiti u narednih nedelju… »
"I devojke da služe obavezni vojni: Rok!" Šta Beograđani misle o vraćanju obaveznog vojnog roka u Srbiji: Nekima i 75 dana…
Blic 18.09.2024
"Sve generacije bi trebalo da idu u vojsku", "Ne mislim da treba da ide", "Pa, ne znam", "Ja mislim da bi trebalo da idu u vojsku, ne znam da li je 75 dana to dovoljno, jer naša omladina je dosta u problemu, treba im ipak neka disciplina. Devojke bi isto… »
"I devojke da služe obavezni vojni: Rok!" Šta Beograđani misle o vraćanju obaveznog vojnog roka u Srbiji: Nekima i 75 dana…
Blic 18.09.2024
"Sve generacije bi trebalo da idu u vojsku", "Ne mislim da treba da ide", "Pa, ne znam", "Ja mislim da bi trebalo da idu u vojsku, ne znam da li je 75 dana to dovoljno, jer naša omladina je dosta u problemu, treba im ipak neka disciplina. Devojke bi isto… »
Vesti dana »
Predsednik Benina: Sprečen pokušaj državnog udara, svi učesnici biće kažnjeni
N1 Info pre 54 minutajoš 31 povezana
Pravosuđe ponovo na meti vlasti, Đukanović traži da VSS "sankcioniše sudije koje podržavaju studente"
N1 Info pre 38 minutajoš 23 povezane
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 4 satijoš 34 povezane
„Treba zdrobiti rusku ratnu ekonomiju“: Dva poteza mogu da nateraju Putina da prekine rat
Nova pre 3 satajoš 51 povezana