Povezane vesti
Vučić na sastanku sa komandantom Nacionalne garde Ohaja zatražio jaču podršku SAD u zaštiti Srba na Kosovu
Glas Amerike 20.09.2024
BEOGRAD — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa, a na sastanku je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na Kosovu i zatražio jaču podršku Sjedinjenih… »
Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na KiM
Politika 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti srpskog… »
Vučić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja Harisom o unapređenju saradnje sa SAD
Slobodna Evropa 20.09.2024
Srbija je opredeljena da jača ukupne bilateralne odnose sa Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), posebno na ekonomskom i privrednom planu, naveo je u objavi na svom Instagram profilu predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa komandantom… »
Vučić se sastao sa komandantomm Nacionalne garde Ohaja Džonom Harisom
Insajder 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsedništvu sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu, odnosima Srbije i SAD kao i o mogućnostima daljeg… »
"Konstruktivan razgovor": Vučić se sastao sa komandantom garde Ohaja: "Zatražio sam jaču podršku Amerike u zaštiti našeg…
Blic 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti srpskog… »
Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na KiM
RTS 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti srpskog naroda… »
Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na Kosovu i Metohiji
RTV 20.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti… »
Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na Kosovu i Metohiji
Euronews 20.09.2024
Vučić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja: Preneo sam zabrinutost zbog sve teže situacije Srba na KiM FOTO
B92 20.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa. "Konstruktivan razgovor sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom o bezbednosnoj situaciji u regionu… »
Vučić se sastao sa komandantom Nacionalne garde Ohaja
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je imao sastanak sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom o bezbednosnoj situaciji u regionu, odnosima Srbije i SAD, kao i o mogućnostima za dalje unapređenje… »
Vučić danas u Beogradu s komandantom Nacionalne garde Ohaja,general-majorom Harisom
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom. Sastanak je najavljen za 9 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike… »
Vesti dana »
Tužilaštvo o napadu na studente Pravnog fakulteta: Privedene četiri osobe, određeno zadržavanje
Danas pre 59 minutajoš 13 povezanih
Novak se svađao sa organizatorima, psovao i mučio: Posle drame slomio Portugalca u neočekivanom scenariju
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Ova folk pevačica je maćeha Anje Mit! Glumica se razvela od zgodnog pilota, a razvod roditelja teško podnela
Kurir pre 29 minutajoš 14 povezanih