Повезане вести

Вучић на састанку са командантом Националне гарде Охаја затражио јачу подршку САД у заштити Срба на Косову

Вучић на састанку са командантом Националне гарде Охаја затражио јачу подршку САД у заштити Срба на Косову

Глас Америке 20.09.2024
БЕОГРАД — Председник Србије Александар Вучић примио је у петак команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса, а на састанку је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на Косову и затражио јачу… »
Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на КиМ

Политика 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу подршку САД у… »
Вучић са командантом Националне гарде Охаја Харисом о унапређењу сарадње са САД

Вучић са командантом Националне гарде Охаја Харисом о унапређењу сарадње са САД

Слободна Европа 20.09.2024
Србија је опредељена да јача укупне билатералне односе са Сједињеним Америчким Државама (САД), посебно на економском и привредном плану, навео је у објави на свом Инстаграм профилу председник Србије Александар Вучић након… »
Вучић се састао са командантомм Националне гарде Охаја Џоном Харисом

Вучић се састао са командантомм Националне гарде Охаја Џоном Харисом

Инсајдер 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Председништву са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом са којим је разговарао о безбедносној ситуацији у региону, односима Србије и САД као и о… »
"Конструктиван разговор": Вучић се састао са командантом гарде Охаја: "Затражио сам јачу подршку Америке у заштити нашег…

"Конструктиван разговор": Вучић се састао са командантом гарде Охаја: "Затражио сам јачу подршку Америке у заштити нашег…

Блиц 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу подршку САД у… »

РТС 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу подршку САД у… »
Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на Косову и Метохији

Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на Косову и Метохији

РТВ 20.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу… »

Еуроневс 20.09.2024
Вучић са командантом Националне гарде Охаја: Пренео сам забринутост због све теже ситуације Срба на КиМ ФОТО

Вучић са командантом Националне гарде Охаја: Пренео сам забринутост због све теже ситуације Срба на КиМ ФОТО

Б92 20.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса. "Конструктиван разговор са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом о безбедносној… »
Вучић се састао са командантом Националне гарде Охаја

Вучић се састао са командантом Националне гарде Охаја

Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић данас је имао састанак са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом о безбедносној ситуацији у региону, односима Србије и САД, као и о могућностима за… »
Вучић данас у Београду с командантом Националне гарде Охаја,генерал-мајором Харисом

Вучић данас у Београду с командантом Националне гарде Охаја,генерал-мајором Харисом

Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састаће се данас у Београду са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом. Састанак је најављен за 9 часова, у згради Генералног секретаријата председника… »

Вести дана »