Повезане вести
Вучић на састанку са командантом Националне гарде Охаја затражио јачу подршку САД у заштити Срба на Косову
Глас Америке 20.09.2024
БЕОГРАД — Председник Србије Александар Вучић примио је у петак команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса, а на састанку је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на Косову и затражио јачу… »
Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на КиМ
Политика 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу подршку САД у… »
Вучић са командантом Националне гарде Охаја Харисом о унапређењу сарадње са САД
Слободна Европа 20.09.2024
Србија је опредељена да јача укупне билатералне односе са Сједињеним Америчким Државама (САД), посебно на економском и привредном плану, навео је у објави на свом Инстаграм профилу председник Србије Александар Вучић након… »
Вучић се састао са командантомм Националне гарде Охаја Џоном Харисом
Инсајдер 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Председништву са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом са којим је разговарао о безбедносној ситуацији у региону, односима Србије и САД као и о… »
"Конструктиван разговор": Вучић се састао са командантом гарде Охаја: "Затражио сам јачу подршку Америке у заштити нашег…
Блиц 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу подршку САД у… »
Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на КиМ
РТС 20.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу подршку САД у… »
Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на Косову и Метохији
РТВ 20.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса коме је пренео забринутост због све теже безбедносне ситуације на АП Косово и Метохија и затражио јачу… »
Вучић са Харисом: Затражио сам јачу подршку САД у заштити нашег народа на Косову и Метохији
Еуроневс 20.09.2024
Вучић са командантом Националне гарде Охаја: Пренео сам забринутост због све теже ситуације Срба на КиМ ФОТО
Б92 20.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је команданта Националне гарде Охаја генерал-мајора Џона Хариса. "Конструктиван разговор са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом о безбедносној… »
Вучић се састао са командантом Националне гарде Охаја
Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић данас је имао састанак са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом о безбедносној ситуацији у региону, односима Србије и САД, као и о могућностима за… »
Вучић данас у Београду с командантом Националне гарде Охаја,генерал-мајором Харисом
Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састаће се данас у Београду са командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Џоном Харисом. Састанак је најављен за 9 часова, у згради Генералног секретаријата председника… »
Вести дана »
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 25 минутајош 33 повезане
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 5 сатијош 29 повезаних
Зеленски стигао у Брисел: Предстоје разговори са Рутеом, Фон дер Лајен и Коштом (видео)
Вечерње новости пре 46 минутајош 87 повезаних