Povezane vesti

Vučić na sastanku sa komandantom Nacionalne garde Ohaja zatražio jaču podršku SAD u zaštiti Srba na Kosovu

Vučić na sastanku sa komandantom Nacionalne garde Ohaja zatražio jaču podršku SAD u zaštiti Srba na Kosovu

Glas Amerike 20.09.2024
BEOGRAD — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa, a na sastanku je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na Kosovu i zatražio jaču podršku Sjedinjenih… »
Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na KiM

Politika 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti srpskog… »
Vučić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja Harisom o unapređenju saradnje sa SAD

Vučić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja Harisom o unapređenju saradnje sa SAD

Slobodna Evropa 20.09.2024
Srbija je opredeljena da jača ukupne bilateralne odnose sa Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), posebno na ekonomskom i privrednom planu, naveo je u objavi na svom Instagram profilu predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa komandantom… »
Vučić se sastao sa komandantomm Nacionalne garde Ohaja Džonom Harisom

Vučić se sastao sa komandantomm Nacionalne garde Ohaja Džonom Harisom

Insajder 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsedništvu sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu, odnosima Srbije i SAD kao i o mogućnostima daljeg… »
"Konstruktivan razgovor": Vučić se sastao sa komandantom garde Ohaja: "Zatražio sam jaču podršku Amerike u zaštiti našeg…

"Konstruktivan razgovor": Vučić se sastao sa komandantom garde Ohaja: "Zatražio sam jaču podršku Amerike u zaštiti našeg…

Blic 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti srpskog… »

RTS 20.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti srpskog naroda… »
Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na Kosovu i Metohiji

Vučić sa Harisom: Zatražio sam jaču podršku SAD u zaštiti našeg naroda na Kosovu i Metohiji

RTV 20.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa kome je preneo zabrinutost zbog sve teže bezbednosne situacije na AP Kosovo i Metohija i zatražio jaču podršku SAD u zaštiti… »

Euronews 20.09.2024
Vučić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja: Preneo sam zabrinutost zbog sve teže situacije Srba na KiM FOTO

Vučić sa komandantom Nacionalne garde Ohaja: Preneo sam zabrinutost zbog sve teže situacije Srba na KiM FOTO

B92 20.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je komandanta Nacionalne garde Ohaja general-majora Džona Harisa. "Konstruktivan razgovor sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom o bezbednosnoj situaciji u regionu… »
Vučić se sastao sa komandantom Nacionalne garde Ohaja

Vučić se sastao sa komandantom Nacionalne garde Ohaja

Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je imao sastanak sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom o bezbednosnoj situaciji u regionu, odnosima Srbije i SAD, kao i o mogućnostima za dalje unapređenje… »
Vučić danas u Beogradu s komandantom Nacionalne garde Ohaja,general-majorom Harisom

Vučić danas u Beogradu s komandantom Nacionalne garde Ohaja,general-majorom Harisom

Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Harisom. Sastanak je najavljen za 9 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike… »

Vesti dana »