Повезане вести
Саветник министра здравља Зоран Гојковић: Ја бих био још грубљи према директорима од Лончара
Радио 021 20.09.2024
Не може лош човек да буде добар лекар, а ми имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система Србије, изјавио је саветник министра здравља др Зоран Гојковић. Ово је коментарисао у емисији "Дебата" Инсајдер… »
Гојковић о листама: Лош човек не може бити добар лекар, имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система
НИН 20.09.2024
"Не може лош човек да буде добар лекар, а ми имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система Србије", изјавио је у емисији "Дебата" телевизије Инсајдер специјални саветник министра здравља др Зоран Гојковић… »
Саветник министра здравља Гојковић: Не може лош човек да буде добар лекар, не претимо али ко не ради, сносиће последице
Данас 19.09.2024
Не може лош човек да буде добар лекар, а ми имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система Србије, изјавио је у Дебати телевизије Инсајдер специјални саветник министра здравља др Зоран Гојковић, објашњавајући… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане