Povezane vesti
Savetnik ministra zdravlja Zoran Gojković: Ja bih bio još grublji prema direktorima od Lončara
Radio 021 20.09.2024
Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije, izjavio je savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković. Ovo je komentarisao u emisiji "Debata" Insajder televizije, objašnjavajući… »
Gojković o listama: Loš čovek ne može biti dobar lekar, imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema
NIN 20.09.2024
"Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije", izjavio je u emisiji "Debata" televizije Insajder specijalni savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković, objašnjavajući šta su… »
Savetnik ministra zdravlja Gojković: Ne može loš čovek da bude dobar lekar, ne pretimo ali ko ne radi, snosiće posledice
Danas 19.09.2024
Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije, izjavio je u Debati televizije Insajder specijalni savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković, objašnjavajući šta su uzroci koji… »
Vesti dana »

Rudnik litijuma u Srbiji je 'strateški projekat' EU, kažu iz Brisela
BBC News pre 20 minutajoš 29 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Nepravilnosti u oblasti prodaje kafe
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 20 povezanih