Povezane vesti
Savetnik ministra zdravlja Zoran Gojković: Ja bih bio još grublji prema direktorima od Lončara
Radio 021 20.09.2024
Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije, izjavio je savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković. Ovo je komentarisao u emisiji "Debata" Insajder televizije, objašnjavajući… »
Gojković o listama: Loš čovek ne može biti dobar lekar, imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema
NIN 20.09.2024
"Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije", izjavio je u emisiji "Debata" televizije Insajder specijalni savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković, objašnjavajući šta su… »
Savetnik ministra zdravlja Gojković: Ne može loš čovek da bude dobar lekar, ne pretimo ali ko ne radi, snosiće posledice
Danas 19.09.2024
Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije, izjavio je u Debati televizije Insajder specijalni savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković, objašnjavajući šta su uzroci koji… »
Vesti dana »
Poslanici skupštine Srbije danas počinju raspravu o predlogu budžeta za 2025.
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Srušio se avion u blizini aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
Euronews pre 46 minutajoš 11 povezanih
Pljuvao NATO, stao uz Rusiju, a sada uzdrmao političku scenu! Malo poznati političar prvi kandidat za predsednika
Mondo pre 34 minutajoš 8 povezanih