Повезане вести

Саветник министра здравља Зоран Гојковић: Ја бих био још грубљи према директорима од Лончара

Саветник министра здравља Зоран Гојковић: Ја бих био још грубљи према директорима од Лончара

Радио 021 20.09.2024
Не може лош човек да буде добар лекар, а ми имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система Србије, изјавио је саветник министра здравља др Зоран Гојковић. Ово је коментарисао у емисији "Дебата" Инсајдер… »
Гојковић о листама: Лош човек не може бити добар лекар, имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система

Гојковић о листама: Лош човек не може бити добар лекар, имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система

НИН 20.09.2024
"Не може лош човек да буде добар лекар, а ми имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система Србије", изјавио је у емисији "Дебата" телевизије Инсајдер специјални саветник министра здравља др Зоран Гојковић… »
Саветник министра здравља Гојковић: Не може лош човек да буде добар лекар, не претимо али ко не ради, сносиће последице

Саветник министра здравља Гојковић: Не може лош човек да буде добар лекар, не претимо али ко не ради, сносиће последице

Данас 19.09.2024
Не може лош човек да буде добар лекар, а ми имамо људе који не заслужују да буду део здравственог система Србије, изјавио је у Дебати телевизије Инсајдер специјални саветник министра здравља др Зоран Гојковић, објашњавајући… »

Вести дана »