Povezane vesti
Vanja Bulić i Ruška Jakić progovorili o vanbračnom detetu: "Zvala sam njegovu ženu i pitala je..."
Mondo 20.09.2024
Vanja Bulić i Ruška Jakić progovorili o vanbračnom detetu za koje se godinama spekulisalo. Voditelji Ruška Jakić i Vanja Bulić gostovali su zajedno u "Amidži šou", a Ognjen Amidžć im je iznenada postavio pitanje: "Vanja jel istina da ti i… »
Ruška Jakić i Vanja Bulić progovorili o vanbračnom detetu: "Pozvala sam njegovu ženu..."
Blic 20.09.2024
Vanja Bulić i Ruška Jakić progovorili o vanbračnom detetu za koje se godinama spekulisalo. Naime, Ruška Jakić i Vanja Bulić su gotovali zajedno u "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžć im je iznenada postavio pitanje: - Vanja jel istina da ti i… »
Vanja Bulić i Ruška Jakić progovorili o vanbračnom detetu: "Pozvala sam njegovu ženu..."
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. O vanbračnom detetu Vanje Bulića i Ruške Jakić spekulisalo se godinama, a oni su nedavno progovorili o toj temi. Naime, Ruška i Vanja su gotovali zajedno u "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžć im je iznenada postavio pitanje: -… »
Vesti dana »
Predavači Filozofskog fakulteta u Beogradu: Oslobodite uhapšene u Novom Sadu
Vreme pre 52 minutajoš 68 povezanih
Kremlj: Nema nikakvih signala za pregovore Putina i Trampa; Orban pozvao desničare da se suprotstave ratu
RTS pre 23 minutajoš 41 povezana
Srbiju muče povrede, ali svim silama se ide na pobedu: Piksi govorio pred meč godine protiv Danske! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih
Šolc: Putinovi stavovi o ratu u Ukrajini nisu se promenili, razgovor je bio veoma detaljan
Euronews pre 2 satajoš 6 povezanih
Ubijen Potparol Hezbolaha u izraelskom vazdušnom napadu na centar Bejruta
NIN pre 34 minutajoš 25 povezanih