Povezane vesti
Dodik najavio odlazak na samit BRIKS-a u Kazanju
Politika 20.09.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će prisustvovati predstojećem samitu BRIKS-a, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra. "Dobio sam poziv i ja ću otići u Kazanj, biću već 19. oktobra u Kazanju. Republika Srpska nema… »
Dodik najavio odlazak na samit BRIKS-a u Kazanj
RTV 20.09.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će prisustvovati predstojećem samitu BRIKS-a, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra. "Dobio sam poziv i ja ću otići u Kazanj, biću već 19. oktobra u Kazanju. Republika… »
Dodik najavio odlazak na samit BRIKS u Kazanju
Sputnik 20.09.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će prisustvovati predstojećem samitu BRIKS-a, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra. Veruje, kazao je, da će se u Kazanju sresti sa nekim važnim ljudima. Dodao je da BRIKS na… »
Vesti dana »

Do podne leto, a od podne jesen: Etnološkinja iz Čačka otkriva narodna verovanja vezana za današnji veliki praznik - Svetog Iliju anđeli povijali u plamen i hranili vatrom
RINA pre 1 satjoš 26 povezanih

N1 saznaje: U TOK počela saslušanja uhapšenih zbog korupcije u vezi sa nadstrešnicom, saslušani Momirović i Šurlan
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Smanjenje marži banaka na pomolu, Tabaković: Povoljniji krediti za građane sa nižim primanjima
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Ukrajinski napad dronovima na više ruskih oblasti, najmanje dve osobe poginule
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih