Povezane vesti
Dodik najavio odlazak na samit BRIKS-a u Kazanju
Politika 20.09.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će prisustvovati predstojećem samitu BRIKS-a, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra. "Dobio sam poziv i ja ću otići u Kazanj, biću već 19. oktobra u Kazanju. Republika Srpska nema… »
Dodik najavio odlazak na samit BRIKS-a u Kazanj
RTV 20.09.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će prisustvovati predstojećem samitu BRIKS-a, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra. "Dobio sam poziv i ja ću otići u Kazanj, biću već 19. oktobra u Kazanju. Republika… »
Dodik najavio odlazak na samit BRIKS u Kazanju
Sputnik 20.09.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će prisustvovati predstojećem samitu BRIKS-a, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra. Veruje, kazao je, da će se u Kazanju sresti sa nekim važnim ljudima. Dodao je da BRIKS na… »
Vesti dana »
Ovo je tačna satnica: Evo kada stižu pljuskovi sa grmljavinom, obilne padavine pogodiće ove delove Srbije
Telegraf pre 46 minutajoš 21 povezana
BBC o Trampovom dogovoru o dizelu sa Putinom: "Pa to nije dovoljno ni za pola dana!"
Telegraf pre 16 minutajoš 34 povezane
Zaključen Jedinstveni birački spisak za parlamentarne izbore zakazane za 25. oktobar
NIN pre 11 minutajoš 16 povezanih
Izbo mladića (22), napao dvojicu muškaraca i povredio sedam policajaca u poteri: Uhapšen Zrenjaninac (21)
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih