Povezane vesti
Dimitrijević: Sin mi je rekao da je K. K. tog dana imao “oči đavola”
Politika 20.09.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je Nebojša Dimitrijević, otac dečaka J.D. koji je ranjen 3. maja prošle godine u školi Vladislav Ribnikar, tokom svedočenja rekao da mu je sin preneo da je dečak koji je izvršio zločin tog dana imao “oči đavola”. U nastavku… »
Tata, imao je crvene oči, kao đavo: Otac ranjenog dečaka iz "Ribnikara" potresno svedočio u sudu
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. U Višem sudu u Beogradu danas je održan parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanovića, oca i majke dečaka ubice, kao i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je 3. maja prošle godine dečak ubica ubio devet svojih… »
"Preskakao mrtve i ranjene drugare da bi izašao": Potresno svedočenje roditelja dečaka ranjenog u "Ribnikaru"
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Roditelji dečaka J. D. koji je ranjen u pucnjavi u Osnovnoj školi " Vladislav Ribnikar" koja se dogodila 3. maja prošle godine izneli su potresna svedočenja o danu kada su njihovi sinovi, inače u tom momentu obojica učenici te škole… »
„Prišao mi je i rekao ‘Mama, ja sam pogođen'“: Svedočila majka ranjenog dečaka u „Ribnikaru“, ispričala šta se dešavalo u…
Nova 20.09.2024
: U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje u parničnom postupku po tužbi maloletnog J. D, koji je ranjen 3. maja u masakru u školi "Vladislav Ribnikar". Nakon oca, svedočila je i majka dečaka, Budimka Dimitrijević. Budimka Dimitrijević, inače… »
Nastavljeno suđenje u slučaju "Ribnikar", svedočio otac ranjenog dečaka: Morao da preskače svoje mrtve drugare
Euronews 20.09.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je N.D., otac dečaka J.D. koji je ranjen 3. maja prošle godine u školi Vladislav Ribnikar, tokom svedočenja rekao da mu je sin preneo da je dečak koji je izvršio zločin tog dana imao “oči đavola". U nastavku parničnog… »
"Izlazite, puca se u školi": Potresno svedočenje majke dečaka ranjenog u "Ribnikaru": "Rekao mi je da je pogođen..."
Blic 20.09.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje u parničnom postupku po tužbi maloletnog J. D, koji je ranjen 3. maja u masakru u školi "Vladislav Ribnikar". Nakon oca, svedočila je i majka ranjenog dečaka. Majka dečaka, inače učiteljica u OŠ… »
"Tata, on je imao crvene oči kao đavo": Roditelji dečaka ranjenog u Ribnikaru o potresnim detaljima masakra
Mondo 20.09.2024
Roditelji dečaka ranjenog u masakru u "Ribnikaru" izneli su detalje na suđenju. U Višem sudu u Beogradu danas je održan parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanovića, oca i majke dečaka ubice, kao i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na… »
Jeziva ispovest sa suđenja u "Ribnikaru": "Tata, on je imao oči kao đavo"
B92 20.09.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je održan parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanovića, oca i majke dečaka ubice, kao i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Otac ranjenog dečaka opisao je tragediju kroz koju je prošao njegov sin, koji se i dalje… »
Nastavljen parnični postupak po tužbi ranjenog dečaka iz "Ribnikara", svedočili roditelji
RTS 20.09.2024
U nastavku parničnog postupka po tužbi maloletnog J. D. protiv oca, majke i dečaka koji je počinio ubistva u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar“, ispitani su njegovi roditelji, odnosno zakonski zastupnici. Otac dečaka J. D. , koji je ranjen u butinu… »
Dobro je da si živ: Videla ranjenog sina ispred škole "Vladislav Ribnikar" i uspela samo jedno da izusti
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Moj sin više nije isti, nije ista osoba. Psihički više nije isti i nikada više neće biti. Moje dete se i dalje okreće na ulici, reaguje na sve moguće zvuke Ovo je danas pred Višim sudom u Beogradu, u parničnom postupku koji su pokrenuli… »
„Moj sin je morao da preskače mrtve drugare kako bi pobegao iz učionice“: Potresno svedočenje oca dečaka ranjenog u „Ribnikaru“…
Nova 20.09.2024
: U Višem sudu u Beogradu danas su svedočili otac i majka maloletnog dečaka J. D, koji je ranjen u butinu 3. maja prošle godine u masakru koji se dogodio u školi “Vladislav Ribnikar”. Otac dečaka, Nebojša Dimitrijević, na samom početku svog iskaza… »
"Preskakao je krvave drugare da bi: Preživeo!" Potresno svedočenje roditelja povređenog dečaka u Ribnikaru: "Rekao mi je -…
Blic 20.09.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je održan parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanovića, oca i majke dečaka ubice, kao i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". U Višem sudu u Beogradu danas je održan parnični postupak protiv Vladimira i Miljane… »
Svedokinja u nastavku suđenja Kecmanovićima: Preskakao je ranjene i mrtve drugare kako bi pobegao iz učinioce
Insajder 20.09.2024
U Višem sudu u Beogradu, u nastavku parničnog postupka po tužbi maloletnog J.D. protiv oca, majke i dečaka koji je počinio ubistva u školi, ispitani su roditelji, odnosno zakonski zastupnici maloletnog J.D. koji je tom prilikom ranjen u butinu. Nebojša… »
Vesti dana »
Na šalterima 586 pošta širom Srbije prijavljivanje nelegalnih objekata
RTK pre 53 minutajoš 35 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 51 povezana
Tajland izvodi zračne napade na Kambodžu nakon sukoba na granici
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 35 povezanih