Povezane vesti

Za ovog poznatog glumca bila je udata Radmila Živković: I posle razvoda njihov odnos bio je poseban (FOTO)

Za ovog poznatog glumca bila je udata Radmila Živković: I posle razvoda njihov odnos bio je poseban (FOTO)

Svet & Skandal 20.09.2024
Bivši muž Radmile Živković je takođe glumac Glumica Radmila Živković napustila nas je danas u 72. godini života, a iza sebe je ostavila brojna filmska i televizijska ostvarenja, pozorišne uloge i nebrojene nagrade koje dobila za svoj rad. I dok… »
Iskrena, osetljiva, prirodna... Tetka Doka, Živka ministarka, Đilda... Kolege se opraštaju od Radmile Živković

Iskrena, osetljiva, prirodna... Tetka Doka, Živka ministarka, Đilda... Kolege se opraštaju od Radmile Živković

RTS 20.09.2024
Njena mera za meru bila je normalnost. Nastojala je da svakim danom bude bolji čovek. Verovala u unutrašnju lepotu i iz tog izvora gradila, i publici darovala nebrojene likove koje je tumačila. Kolege se opraštaju od dive srpske filmske i pozorišne… »
Preminula je jutros, majčica moja: Prvo oglašavanje ćerke Radmile Živković

Preminula je jutros, majčica moja: Prvo oglašavanje ćerke Radmile Živković

Story 20.09.2024
Glumica Radmila Živković izgubila je bitku za život u 72. godini. Vest da je jedna od najvećih glumica srpskog glumišta umrla, potvrdilo je njeno matično pozorište. Ćerka Radmile Živković oglasila se s velikom tugom. Sliku svoje majke objavila… »
Oglasila se ćerka Radmile Živković: "Ništa nije slutilo da će se ovo desiti..."

Oglasila se ćerka Radmile Živković: "Ništa nije slutilo da će se ovo desiti..."

B92 20.09.2024
Dramska umetnica Radmila Živković preminula je danas, 20. septembra, u 72. godini u Beogradu. Skrhana bolom, nakon smrti majke, oglasila se njena ćerka Bojana Bambić. - Majka mi je preminula jutros u 10.34 časova u bolnici posle duge i teške… »
Preminula glumica Radmila Živković

Beta 20.09.2024
Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini, saopštilo je Narodno pozorište u Beogradu. Radmila Živković rođena je u Kruševcu 1953. godine, bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih… »

Glas Amerike 20.09.2024
Filmska, pozorišna i televizijska glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu, saopštilo je Narodno pozorište u petak. Radmila Živković rođena je 14. januara 1953. godine u Kruševcu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih… »
Radmila Živković – po čemu ćemo pamtiti našu veliku glumicu

Radmila Živković – po čemu ćemo pamtiti našu veliku glumicu

Danas 20.09.2024
Glumica Radmila Živković napustila nas je u 72 godini, a ovu veliku glumicu pamtićemo po brojnim filmskim i serijskim ulogama, ali i sjajnim pozorišnim izvedbama. Radmila Živković rođena je u Kruševcu 1953. godine, a bogatu karijeru započela je… »
"Moja majčica, moja: Sunčica..." Ćerka Radmile Živković slomljena zbog majčine smrti, bolnim rečima se oprostila od nje

"Moja majčica, moja: Sunčica..." Ćerka Radmile Živković slomljena zbog majčine smrti, bolnim rečima se oprostila od nje

Blic 20.09.2024
Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini, a od nje se oprostila njena neutešna ćerka Bojana Bambić. Bojana se oglasila na Fejsbuku, gde je postavila sliku svoje majke i posvetila joj emotivne reči. - Moja morska zvezda, moja… »
"Jako mi je teško": Ćerka Radmile Živković se oglasila za "Blic": "Naprasno sam saznala za smrt majke"

"Jako mi je teško": Ćerka Radmile Živković se oglasila za "Blic": "Naprasno sam saznala za smrt majke"

Blic 20.09.2024
Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu, a njena ćerka Bojana Bambić još uvek ne može da se smiri. Bojana Bambić potvrdila je tužne vesti za "Blic" i istakla da je njena majka iznenada preminula. - Nisam nikako, jako mi je… »
Ovaj glumac je prvi muž radmile Živković: Evo u kojim filmovima je on igrao

Ovaj glumac je prvi muž radmile Živković: Evo u kojim filmovima je on igrao

Blic 20.09.2024
Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini. Iza sebe je ostavila ćerku Bojanu Bambić koju je dobila u prvom braku sa Predragom Bambićem. Naime, Radmila je Bojanu dobila u braku sa direktorom fotografije i rediteljem dokumentarnih… »

Radio sto plus 20.09.2024
Radmila Živković rođena je u Kruševcu 1953. godine, bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica. Karijeru je počela krajem šezdesetih godina, da bi otad igrala u nekoliko desetina filmova. Stalna članica ansambla Drame Narodnog pozorišta… »
Ćerka Radmile Živković je poznata glumica: Gledali smo je u "Zoni Zamfirovoj", a preslikana je majka

Ćerka Radmile Živković je poznata glumica: Gledali smo je u "Zoni Zamfirovoj", a preslikana je majka

Mondo 20.09.2024
Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini u Beogradu, potvrđeno je iz Narodnog pozorišta. Radmila Živković ostvarila je brojne uloge po kojima će biti zapamćena, a mnogi ne znaju da je njena ćerka krenula njenim stopama. Bojana… »

In medija 20.09.2024
Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu, potvrđeno je iz Narodnog pozorišta. Filmska, pozorišna i televizijska glumica Radmila Živković rođena je u Kruševcu 14. januara 1953. godine. Diplomirala glumu na Fakultetu dramskih… »
Igrali su zajedno u filmu, niko nije znao da su u braku: Ovo je čovek s kojim je Radmila Živković dobila ćerku

Igrali su zajedno u filmu, niko nije znao da su u braku: Ovo je čovek s kojim je Radmila Živković dobila ćerku

Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini, a iza sebe ostavial je neutešnu ćerku Bojanu koju je dobila u prvom braku. O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da ima ćerku Bojanu Bambić koja je nastavila njenim… »
"Moja majčica, moja zvezda...": Ćerka Radmile Živković se bolnim rečima oprostila od majke

"Moja majčica, moja zvezda...": Ćerka Radmile Živković se bolnim rečima oprostila od majke

Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini, a od nje se prva oprostila njena neutešna ćerka Bojana Bambić. Bojana se oglasila na Fejsbuku, gde je postavila sliku svoje majke i posvetila joj emotivne reči: - Moja morska… »

Vesti dana »