Повезане вести

Гашић: Одлазак Радмиле Живковић, диве српског глумишта, ненадокнадив губитак за све

Гашић: Одлазак Радмиле Живковић, диве српског глумишта, ненадокнадив губитак за све

Политика 20.09.2024
Министар одбране Братислав Гашић упутио је данас телеграм саучешћа поводом смрти глумице Радмиле Живковић у коме изражава неизмерну тугу због одласка диве српског глумишта, којим је, како је нагласио српска култура, позирошна и… »
Одлазак Радмиле Живковић, „диве српске филмске и позоришне уметности“

Одлазак Радмиле Живковић, „диве српске филмске и позоришне уметности“

РТС 20.09.2024
Поводом смрти награђиване уметнице, првакиње Драме Народног позоришта у Београду, филмске, позоришне и телевизијске глумице Радмиле Живковић, телеграме саучешћа упутили су председник Србије Александар Вучић, министар културе… »
"Нисам знала да је дуго била болесна": Снежана Савић сломљена од бола због смрти Радмиле Живковић: "Надам се да ће је ћерка…

"Нисам знала да је дуго била болесна": Снежана Савић сломљена од бола због смрти Радмиле Живковић: "Надам се да ће је ћерка…

Блиц 20.09.2024
Глумица Радмила Живковић преминула је у 72. години у Београду и иза себе оставила неутешну породицу, пријатеље и колеге. Глумица Снежана Савић огласила се поводом смрти Радмиле Живковић коју је, како истиче, изузетно ценила. - У… »
Снежана Савић сломљена због смрти Радмиле Живковић: "у шоку сам, баш ми је жао. Надам се да ће је ћерка..."

Снежана Савић сломљена због смрти Радмиле Живковић: "у шоку сам, баш ми је жао. Надам се да ће је ћерка..."

Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Глумица Радмила Живковић преминула је у 72. години у Београду, након дуге болести. Сада се глумица Снежана Савић огласила поводом Радмилине смрти коју је, како истиче, изузетно ценила. - У шоку сам, ово је велики… »
Вучић упутио телеграм саучешћа: Радмила Живковић била велика дива наше филмске и позоришне уметности

Вучић упутио телеграм саучешћа: Радмила Живковић била велика дива наше филмске и позоришне уметности

Вечерње новости 20.09.2024
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици и колегама поводом смрти глумице Радмиле Живковић и истакао да је била једна од великих дива наше филмске и позоришне уметности и изузетна глумица која је… »
"Тешко ми је, преминула је јутрос": Огласила се ћерка Радмиле Живковић

"Тешко ми је, преминула је јутрос": Огласила се ћерка Радмиле Живковић

ГЛУМИЦА Радмила Живковић преминула је у Београду у 72. години и иза себе оставила бројне улоге по којима ћемо је памтити. Фото: Н. Живановић Вест о њеној смрти шокирала је многе, а за домаће медије се сада, скрхана болом… »
Умела је да насмеје и расплаче публику: Селаковић поводом смрти Радмиле Живковић

Умела је да насмеје и расплаче публику: Селаковић поводом смрти Радмиле Живковић

МИНИСТАР културе Никола Селаковић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти Радмиле Живковић. Фото: В. Данилов - Са великом тугом сам примио вест да нас је напустила Радмила Живковић, првакиња Драме Народног позоришта у… »
Била је велика дива наше филмске и позоришне уметности

Била је велика дива наше филмске и позоришне уметности

РТВ 20.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици и колегама поводом смрти глумице Радмиле Живковић и истакао да је била једна од великих дива наше филмске и позоришне уметности и изузетна глумица… »
"Имао сам част да јој доделим сретењски орден": Председник Вучић изјавио саучешће породици Радмиле Живковић - Огласио се и…

"Имао сам част да јој доделим сретењски орден": Председник Вучић изјавио саучешће породици Радмиле Живковић - Огласио се и…

Блиц 20.09.2024
Глумица Радмила Живковић преминула је у 72. години у Београду, а саучешће породици изјавио је председник Александар Вучић. Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици и колегама поводом смрти… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти глумице Радмиле Живковић: Са тугом сам примио вест

Вучић упутио саучешће поводом смрти глумице Радмиле Живковић: Са тугом сам примио вест

Б92 20.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици и колегама поводом смрти глумице Радмиле Живковић. "Са тугом сам примио вест о смрти Радмиле Живковић, једне од великих дива наше филмске и… »
Вучић: Радмила Живковић била велика дива наше филмске и позоришне уметности

Вучић: Радмила Живковић била велика дива наше филмске и позоришне уметности

Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици и колегама поводом смрти глумице Радмиле Живковић и истакао да је била једна од великих дива наше филмске и позоришне уметности и изузетна… »

Вести дана »