Povezane vesti
Tri različita koncepta kao kuriozitet: 60. Oktobarski salon pod sloganom ”Šta ostaje? / What’s left?”
Nova 20.09.2024
: Na Dan oslobođenja Beograda, 20. oktobra, otvara se 60. izdanje Oktobarskog salona, a ove jeseni, sve do 1. decembra, na nekoliko lokacija u Beogradu publika će se susresti sa tri različita koncepta koja su osmislila tri međunarodna kustoska tima, kaže… »
Šta ostaje? / What’s left?: 60. Oktobarski salon u urbanoj šumi i bez centralnog izlagačkog prostora
Danas 20.09.2024
Ovogodišnje 60. izdanje Oktobarskog salona, koje se održava pod sloganom ”Šta ostaje? / What’s left?” počeće na Dan oslobođenja Beograda 20.oktobra i trajaće do 1. decembra, najavljeno je iz Kulturnog centra Beograda, koji tradicionalno organizuje ovu… »
Vesti dana »
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 23 minutajoš 42 povezane
Tramp dao brutalan ultimatum Danskoj usred Davosa! Dvočasovni govor američkog lidera zapalio svet: "Recite da, i mi ćemo to ceniti. A ako kažete ne..." (video)
Kurir pre 8 minutajoš 43 povezane
Kos: Sa Vučićem sam razgovarala o reformama i evropskom putu Srbije
Euronews pre 38 minutajoš 22 povezane