Povezane vesti
Potresno svedočenje prebijenog Srbina: Napali su me drvenim palicama i vezali kablom
Sputnik 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, rekao je da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. Kako kaže, vezali su ga, maltretirali i opljačkali… »
Radić kroz suze o napadu Albanaca "Zaskočila su me trojica sa drvenim palicama, sve su mi uzeli"
Alo 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, kazao je za Kosovo onlajn da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. "Sinoć oko 10 do 12 čuo sam nešto pored… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima, čuva ih Žandarmerija
Novi magazin pre 32 minutajoš 42 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 32 minutajoš 24 povezane

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 5 satijoš 15 povezanih