Povezane vesti
Potresno svedočenje prebijenog Srbina: Napali su me drvenim palicama i vezali kablom
Sputnik 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, rekao je da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. Kako kaže, vezali su ga, maltretirali i opljačkali… »
Radić kroz suze o napadu Albanaca "Zaskočila su me trojica sa drvenim palicama, sve su mi uzeli"
Alo 20.09.2024
Dejan Radić, koji je pretučen i opljačkan oko ponoći u svojoj kući u Starom Gracku, kazao je za Kosovo onlajn da su ga napala trojica Albanaca naoružana drvenim palicama i da su mu oteli svu ušteđevinu. "Sinoć oko 10 do 12 čuo sam nešto pored… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 1 satjoš 90 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre u Libanu; Netanjahu: Tri su razloga za primirje
RTV pre 28 minutajoš 72 povezane
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 6 satijoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 8 satijoš 36 povezanih