Povezane vesti
Predsednik Izraela: Ne želimo rat, ali imamo pravo da živimo bezbedno
N1 Info 20.09.2024
Predsednik Izraela Isak Hercog izjavio je da njegova zemlja ne želi rat, ali ima pravo da živi u bezbednosti i spokojstvu. „Mi nismo želeli taj rat, ni danas, niti ikada. Ali mi imamo pravo na najosnovnija prava svake zemlje da živimo kao svaki drugi… »
"Nismo hteli taj rat, ni danas, ni ikada"
B92 20.09.2024
Predsednik Izraela Isak Hercog izjavio je danas da njegova zemlja ne želi rat, ali ima pravo da živi u bezbednosti i spokojstvu. "Mi nismo želeli taj rat, ni danas, niti ikada. Ali mi imamo pravo na najosnovnija prava svake zemlje da živimo kao svaki… »
Predsednik Izraela poručuje da njegova zemlja ne želi rat
Novi magazin 20.09.2024
Predsednik Izraela Isak Hercog izjavio je danas da njegova zemlja ne želi rat, ali ima pravo da živi u bezbednosti i spokojstvu. "Mi nismo želeli taj rat, ni danas, niti ikada. Ali mi imamo pravo na najosnovnija prava svake zemlje da živimo kao svaki… »
Vesti dana »
Delio nestvarne asistencije, skakao, šutirao koliko je trebalo... Ovo su najbolji potezi Nikole Jokića sa meča Denver - Finiks! (video)
Kurir pre 8 minutajoš 35 povezanih
Stiže "zlatna jesen", vraća se miholjsko leto: Posle velikih padavina, od ovog datuma temperature 25 stepeni
Mondo pre 24 minutajoš 22 povezane
Strašna saobraćajna nesreća na Novom Beogradu: Poginuli otac, majka i dete FOTO
B92 pre 9 minutajoš 43 povezane
Krvava noć u Čačku, dva mladića izbodena nožem: Zbog kafanske čarke jedan (20) bori se za život, drugi ima samo 19 godina
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih