Povezane vesti
Predsednik Izraela: Ne želimo rat, ali imamo pravo da živimo bezbedno
N1 Info 20.09.2024
Predsednik Izraela Isak Hercog izjavio je da njegova zemlja ne želi rat, ali ima pravo da živi u bezbednosti i spokojstvu. „Mi nismo želeli taj rat, ni danas, niti ikada. Ali mi imamo pravo na najosnovnija prava svake zemlje da živimo kao svaki drugi… »
"Nismo hteli taj rat, ni danas, ni ikada"
B92 20.09.2024
Predsednik Izraela Isak Hercog izjavio je danas da njegova zemlja ne želi rat, ali ima pravo da živi u bezbednosti i spokojstvu. "Mi nismo želeli taj rat, ni danas, niti ikada. Ali mi imamo pravo na najosnovnija prava svake zemlje da živimo kao svaki… »
Predsednik Izraela poručuje da njegova zemlja ne želi rat
Novi magazin 20.09.2024
Predsednik Izraela Isak Hercog izjavio je danas da njegova zemlja ne želi rat, ali ima pravo da živi u bezbednosti i spokojstvu. "Mi nismo želeli taj rat, ni danas, niti ikada. Ali mi imamo pravo na najosnovnija prava svake zemlje da živimo kao svaki… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 4 satijoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana