Повезане вести
Човић издао хитно саопштење и одговорио Мишку: "Пермутовао сам цифру... Овим стављам тачку..."
Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Председник КК Црвена звезда Небојша Човић одржао је раније током дана конференцију за медије где је говорио пред почетак нове сезоне. Између осталог, дотакао се и трансфера Николе Топића у НБА лигу, за који је како… »
Човић: Пермутовао сам цифру, Звезда је Меги уплатила 150 хиљада долара (видео)
Спортски журнал 20.09.2024
Човић је раније данас на конференцији саопштио да је клуб уплатио менаџеру Мишку Ражнатовићу 200 хиљада долара као обештећење после преласка Николе Топића у Оклахому. Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић… »
Човић узвратио Мишку Ражнатовићу: "Овим стављам тачку" ФОТО
Б92 20.09.2024
Председник Црвене звезде Небојша Човић експресно је узвратио на одговор Миодрага Ражнатовића поводом случаја Николе Топића и његовог одласка у НБА лигу. Човић је раније током дана, најпре, изјавио да је Црвена звезда за Топића… »
Човић хитним саопштењем одговорио Ражнатовићу: „Овим стављам тачку на све спекулације!“ (фото)
Хот спорт 20.09.2024
„Пермутовао сам цифру за обештећење за другог играча…“ Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, одржао је конференцију за медије у којој је говорио о различитим темама пред почетак нове кошаркашке сезоне, укључујући и… »
Ражнатовић после излагања Човића: Ова изјава је потпуно нетачна! (видео)
Спортски журнал 20.09.2024
ЦЗ менаџеру није дала ништа, а исплатила је 7,5 % Меги, клубу у чијем дресу је Топић одиграо 72,2% мечева прошлогодишње сезоне! Челни човек Звезде Небојша Човић говорио је о преласку Николе Топића, своти... Убрзо га је… »
Ново Човићево саопштење: "Овим стављам тачку на спекулације око Николе Топића"
Спортске.нет 20.09.2024
Небојша Човић је данас објавио информацију да је од цифре од 2.000.000 евра, колико је клуб добио на име обештећења за Николу Топића, 200.000 евра отишло његовом менаџеру Мишку Ражнатовићу. Врло брзо се огласио и популарни… »
Човић одговорио Ражнатовићу: Пермутовао сам цифре
Спорт клуб 20.09.2024
Небојша Човић, председник Црвене звезде, огласио се кратким саопштењем после реакције Мишка Ражнатовића о детаљима трансфера Николе Топића у НБА лигу. Први човек црвено-белих рекао је да је Звезда добила два милиона долара, а… »
"Пермутовао сам цифру": Човић жестоко одговорио Ражнатовићу око трансфера Николе Топића
Вечерње новости 20.09.2024
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић одржао је раније током дана конференцију за медије где је говорио пред почетак нове сезоне. ФОТО: М. Вукадиновић Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић саопштио је да је… »
Човић одговорио Ражнатовићу и објавио документ: Пермутовао сам бројке, овим стављам тачку на спекулације!
Мондо 20.09.2024
Небојша Човић огласио се и одговорио Мишку Ражнатовићу. Небојша Човић одговорио је агенту Мишку Ражнатовићу после изјаве која се појавила у вези обештећења и одласка Николе Топића у НБА лигу. Према речима првог човека Црвене… »
Вести дана »
Министар финансија Синиша Мали на конференцији Белаталкс: БДП у Србији порастао на 15.800 евра по глави становника, то је најбржи раст у Европи
Курир пре 25 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн
Југмедиа пре 35 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 5 минутајош 31 повезана
Грађанске слободе "под репресијом": Србија доспела у ранг Грузије, Зимбабвеа, Пакистана и Ел Салвадора
Радио 021 пре 3 сатајош 15 повезаних