Povezane vesti

„Neću nikoga da uznemiravam“: Radmila Živković je svojevremeno otkrila zbog čega godinama nije glumila u filmovima i serijama…

„Neću nikoga da uznemiravam“: Radmila Živković je svojevremeno otkrila zbog čega godinama nije glumila u filmovima i serijama…

Nova 20.09.2024
: Radmila Živković je bila jedna od naših najznačajnijih glumica. Radmila Živković je preminula u 72. godini, a publika će je pamtiti po brojnim ulogama koje je odigrala. Samo neke od njih ostvarila je u filmovima i serijama „Naivko“, „Poseban tretman“… »
„Naprasno sam saznala za smrt majke“: Oglasila se ćerka Radmile Živković

„Naprasno sam saznala za smrt majke“: Oglasila se ćerka Radmile Živković

Nova 20.09.2024
: Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu, a sada se oglasila njena ćerka Bojana Bambić. Bojana Bambić istakla je za Blic da je nejna majka iznenada preminula. „Nisam nikako, jako mi je teško. Naprasno sam saznala za smrt majke“… »
Sloboda Mićalović se oprostila od Radmile Živković: Napisala je samo tri reči

Sloboda Mićalović se oprostila od Radmile Živković: Napisala je samo tri reči

Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini, a od nje se među brojnim kolegama oprostila i Sloboda Mićalović. Ona je objavila sliku Radmile i napisala: - Zbogom draga Rado - napisala je. Podsetimo, od Radmile se prva oprostila njena… »

Vesti dana »