Povezane vesti
Gonzales: Bio sam primoran da priznam Madurovu pobedu nakon upozorenja o opasnosti
Politika 20.09.2024
MADRID – Bivši predsednički kandidat Venecuele Edmundo Gonzales izjavio je danas da je bio primoran da potpiše dokument, kojim priznaje pobedu predsednika Nikolasa Madura na izborima u julu, nakon što je upozoren da snage bezbednosti ''dolaze po njega''… »
Gonzales: Bio sam primoran da priznam Madurovu pobedu nakon upozorenja o opasnosti
Euronews 20.09.2024
Bivši predsednički kandidat Venecuele Edmundo Gonzales izjavio je danas da je bio primoran da potpiše dokument, kojim priznaje pobedu predsednika Nikolasa Madura na izborima u julu, nakon što je upozoren da snage bezbednosti ''dolaze po njega''… »
Gonzales priznao poraz: "Bio sam primoran da potpišem"
B92 20.09.2024
Bivši predsednički kandidat Venecuele Edmundo Gonzales izjavio je danas da je bio primoran da potpiše dokument, kojim priznaje pobedu predsednika Nikolasa Madura na izborima u julu, nakon što je upozoren da snage bezbednosti ''dolaze po njega''… »
Vesti dana »

Dogovoren istorijski sastanak: Tramp otkrio tačan datum i mesto susreta sa Putinom, Kremlj potvrdio
Euronews pre 36 minutajoš 25 povezanih

(VIDEO) Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata u Beogradu na vodi
N1 Info pre 26 minutajoš 12 povezanih

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 41 minutajoš 8 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih