Povezane vesti

Gonzales: Bio sam primoran da priznam Madurovu pobedu nakon upozorenja o opasnosti

Gonzales: Bio sam primoran da priznam Madurovu pobedu nakon upozorenja o opasnosti

Politika 20.09.2024
MADRID – Bivši predsednički kandidat Venecuele Edmundo Gonzales izjavio je danas da je bio primoran da potpiše dokument, kojim priznaje pobedu predsednika Nikolasa Madura na izborima u julu, nakon što je upozoren da snage bezbednosti ''dolaze po… »

Euronews 20.09.2024
Bivši predsednički kandidat Venecuele Edmundo Gonzales izjavio je danas da je bio primoran da potpiše dokument, kojim priznaje pobedu predsednika Nikolasa Madura na izborima u julu, nakon što je upozoren da snage bezbednosti ''dolaze po njega''… »
Gonzales priznao poraz: "Bio sam primoran da potpišem"

Gonzales priznao poraz: "Bio sam primoran da potpišem"

B92 20.09.2024
Bivši predsednički kandidat Venecuele Edmundo Gonzales izjavio je danas da je bio primoran da potpiše dokument, kojim priznaje pobedu predsednika Nikolasa Madura na izborima u julu, nakon što je upozoren da snage bezbednosti ''dolaze po njega''… »

Vesti dana »