Povezane vesti
"Otac moje dece je ujutru umro": Ostavio je dok je bila trudna, završili na sudu, a onda pomagala oko sahrane?
Mondo 20.09.2024
Dragana Katić je svojevremeno pričala o bivšem suprugu koji je preminuo 2019. godine. Voditeljku Draganu Katić bivši muž ostavio je dok je bila u drugom stanju, nakon čega je svoje sinove sama odgajala. I uprkos tome što ju je napustio pre rođenja dece… »
"Otac moje dece je ujutru umro": Voditeljku je muž ostavio sa decom, njegova smrt ju je dotukla
Telegraf 20.09.2024
Preporučujemo. Voditeljku Draganu Katić bivši muž ostavio je dok je bila u drugom stanju, nakon čega je svoje sinove sama odgajala. I uprkos tome što ju je napustio pre rođenja dece, Dragana je priznala da je prošla kroz težak period kada je njen bivši… »
"Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam uveče morala da snimam emisiju": Voditeljka u potresnoj ispovesti progovorila o smrti…
Blic 20.09.2024
Voditeljku Draganu Katić bivši muž ostavio je dok je bila u drugom stanju, a blizance Bojana i Bobana sama je odgajila. Dragana Katić priznala je da je uprkos tome što ju je napustio pre rođenja dece, prošla kroz težak period kada je njen bivši suprug… »
Vesti dana »

Najmanje četiri osobe ubijene u pucnjavi na Menhetnu, među njima i policajac
N1 Info pre 24 minutajoš 16 povezanih

Oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 24 minutajoš 10 povezanih

Studenti koji su blokirali Državni univerzitet u Novom Pazaru u toku noći izbačeni iz zgrade
Blic pre 24 minutajoš 4 povezane

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 4 minutajoš 7 povezanih