Повезане вести
Владе Дивац и највећа грешка у каријери: „Време ће показати да ли сам погрешио око Дончића!“
Хот спорт 20.09.2024
„Имао сам неке своје резоне зашто сам одлучио како сам одлучио…“ Владе Дивац, легендарни српски кошаркаш, у интервјуу за Индекс.хр дотакао се бројних тема. Док је био генерални менаџер Сакраменто Кингса пропустио Луку Дончића на… »
Дивца питали да ли је Дончића одбио звог свађе: Први пут открио зашто није довео Луку и да ли се каје!
Мондо 20.09.2024
Владе Дивац објаснио је зашто није довео Луку Дончића када је био генерални менаџер Сакрамента у НБА лиги. Владе Дивац могао је да изабере Луку Дончића на НБА драфту и да га доведе у Сакраменто 2018. године. Уместо њега тада је… »
Дивац открио зашто није драфтовао Дончића: "Погрешио сам"
Б92 20.09.2024
Прослављени српски кошаркаш Владе Дивац признао је да је погрешио када је на драфту 2018. године пропустио да изабере Луку Дончића са друге позиције. Пре шест година Дивац је био генерални менаџер у Сакраменту када је испред… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 8 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

"Путин и Зеленски се Мрзе више од свега, баш ми отежавају": Трамп се жалио у Белој кући пред новинарима: "Нисам рекао да ће победити"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Карлик Џонс поломио кост у стопалу: Кошаркаш Партизана мора да паузира 3 месеца
Курир пре 4 сатијош 1 повезана