Повезане вести

"Тринкијери је хтео да дођем у Партизан; отац ми је рекао - када изгубиш образ..." ВИДЕО

"Тринкијери је хтео да дођем у Партизан; отац ми је рекао - када изгубиш образ..." ВИДЕО

Б92 20.09.2024
Владимир Штимац, бивши кошаркаш Црвене звезде, открио је да је имао прилику да заигра за Партизан пре него што се 2019. године вратио у редове црвено-белих. "Тринкијери ме није директно звао, али је он хтео да ја дођем. Ја сам… »
Звао га је Партизан, али он није хтео да изда Звезду: „Лепо каже песма – Прави делија веран је к’о пас“ (видео)

Звао га је Партизан, али он није хтео да изда Звезду: „Лепо каже песма – Прави делија веран је к’о пас“ (видео)

Хот спорт 20.09.2024
„Не бих могао ни за какве паре“ Владимир Штимац, бивши кошаркаш Црвене звезде и миљеник навијача, открио је занимљив детаљ о својој каријери. Наиме, пре трећег повратка у Звезду, постојала је могућност да пређе у редове… »
Штимца звао Партизан, открио детаље: "Не бих могао моју Звезду да продам, веран к'о пас..."

Штимца звао Партизан, открио детаље: "Не бих могао моју Звезду да продам, веран к'о пас..."

Телеграф 20.09.2024
Препоручујемо. Прослављени кошаркаш Владимир Штимац са великим успехом је наступао за репрезентацију Србије, као и за Црвену звезду, и многе европске клубове, а мало је недостајало да обуће и дрес Паритзана. Наиме, он је у у… »
Партизан ме звао, нисам могао да издам Звезду: Штимац открио детаље, речи оца биле су кључне

Партизан ме звао, нисам могао да издам Звезду: Штимац открио детаље, речи оца биле су кључне

Мондо 20.09.2024
Владимир Штимац причао је да га је Партизан звао да дође када је Андреа Тринкијери био тренер, али да је одбио позив. Владимир Штимац (37) један је од миљеника навијача Црвене звезде. Био је у српском клуб уу три наврата, први… »

Вести дана »