Povezane vesti
Višković otvorio Dane Srpske u Srbiji: Srce Srpske kuca za Srbiju
Politika 20.09.2024
Manifestaciju koja potvrđuje srpsko jedinstvo i jača veze srpskog naroda sa obe strane Drine – 12. "Dane Srpske u Srbiji", svečano je večeras u Beogradu otvorio predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, uz poruku da je Srbija Republici Srpskoj… »
Mali se obratio na "Danima Srpske u Srbiji": "Sa obe strane Drine, mi smo jedan te isti narod" FOTO
B92 20.09.2024
Ministar finansija Siniša Mali obratio se kao izaslanik Republike Srbije na "Danima Srpske u Srbiji". "Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da se večeras obratim kao izaslanik predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na "Danima Srpske u… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana