Povezane vesti
Višković otvorio Dane Srpske u Srbiji: Srce Srpske kuca za Srbiju
Politika 20.09.2024
Manifestaciju koja potvrđuje srpsko jedinstvo i jača veze srpskog naroda sa obe strane Drine – 12. "Dane Srpske u Srbiji", svečano je večeras u Beogradu otvorio predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, uz poruku da je Srbija Republici Srpskoj… »
Mali se obratio na "Danima Srpske u Srbiji": "Sa obe strane Drine, mi smo jedan te isti narod" FOTO
B92 20.09.2024
Ministar finansija Siniša Mali obratio se kao izaslanik Republike Srbije na "Danima Srpske u Srbiji". "Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da se večeras obratim kao izaslanik predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na "Danima Srpske u… »
Vesti dana »
Čubrilo prognozira zahlađenje i sneg u ovom delu Srbije, a evo kada nam stiže "februarsko proleće" i mogućih 19 stepeni!
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana
Vladajuća stranka japanske premijerke Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Vesti online pre 1 satjoš 26 povezanih
Partizanov biser eksplodirao u Megi: Ražnatović se lično oglasio zbog njega!
Hot sport pre 49 minutajoš 47 povezanih
Pad Lindsi Von i protesti u Milanu slike su koje obilaze svet: Melonijeva demonstrante nazvala "neprijateljima Italije"
N1 Info pre 4 minutajoš 78 povezanih
Nova internet prevara preko WhatsApp-a: MUP apeluje na građane da ne otvaraju sumnjive linkove
Insajder pre 7 satijoš 26 povezanih