Povezane vesti
Mnogo je 11: Mišel Platini ima neobičan predlog
Večernje novosti 21.09.2024
GLAS legende daleko se čuo. Bivši legendarni francuski fudbaler i predsednik UEFA Mišel Platini predložio je ovih dana jednu revolucionarnu izmenu u pravilima fudbalske ige. Naime, on smatra da bi fudbalski timovi trebalo da imaju igrača manje na… »
Platini pravi revoluciju u fudbalu: O njegovoj ideji priča ceo svet!
Mondo 21.09.2024
Nekadašnji predsednik UEFA Mišel Platini predložio je da se smanji broj fudbalera na terenu. Bivši francuski fudbaler Mišel Platini došao je na ideju, koju su mnogi okarakterisali kao revolicionarnu, a to je - da se smanji broj igrača na terenu… »
Bivši predsednik UEFA predlaže tektonsku promenu fudbala
B92 21.09.2024
Bivši poznati francuski fudbaler Mišel Platini predložio da bi trebalo da fudbalski tim ima igrača manje, umesto 11, samo 10, preneli su francuski mediji. Platini, bivši predsednik Evropske fudbalske unije, ocenio je da bi utakmice bile privlačnije… »
Platini ima „revolucionarni“ predlog za razvoj fudbala
Danas 20.09.2024
Bivši poznati francuski fudbaler Mišel Platini predložio da bi trebalo da fudbalski tim ima igrača manje, umesto 11, samo 10, preneli su danas francuski mediji. Platini, bivši predsednik Evropske fudbalske unije (Uefa), ocenio je da bi utakmice bile… »
Vesti dana »
Novak: Samo jedno mi se ne sviđa kod koučinga; Fonsekin sam fan
Sport klub pre 20 minutajoš 30 povezanih
Novak se mučio dok nije zatvoren krov: Đoković zakazao meč sa Čehom u trećem kolu Australijan opena
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Tužilaštvo: Četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta
Beta pre 37 minutajoš 12 povezanih
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 37 minutajoš 13 povezanih