Povezane vesti
Ante Tomić o hapšenju Sergeja Trifunovića: Kao građanin Hrvatske osećam se besno i osramoćeno
N1 Info 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio. "Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema… »
Ante Tomić o hapšenju Sergeja Trifunovića: Kao građanin Hrvatske osećam se besno i osramoćeno
Nedeljnik 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na ulazu u Hrvatsku „nešto što nije zaslužio. „Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema pojedincu“, istakao je Tomić… »
Danas 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je za N1 da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio. „Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema… »
Danas 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio „Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema… »
Novi magazin 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio. "Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema… »
Vesti dana »
Popović: Nedopustivi su pritisci poslanika opozicije na novosadsko tužilaštvo
RTV pre 2 satajoš 71 povezana
Ovog dana temperatura pada za 20 stepeni! Evo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje, u narednim danima žestoke vremenske oscilacije
Kurir pre 4 satijoš 23 povezane
Vojnici iz Srbije u Libanu i na Bliskom istoku do sada nisu bili direktno ugroženi
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih
Prenos, švajcarska - Srbija: Kakav meč, za opstanak, čast, za naciju!
Večernje novosti pre 43 minutajoš 21 povezana
Ulemek ostaje u zatvoru: Sud odbacio molbu za puštanje na uslovni otpust
NIN pre 4 satijoš 19 povezanih