Povezane vesti
Ante Tomić o hapšenju Sergeja Trifunovića: Kao građanin Hrvatske osećam se besno i osramoćeno
N1 Info 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio. "Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema pojedincu", istakao… »
Ante Tomić o hapšenju Sergeja Trifunovića: Kao građanin Hrvatske osećam se besno i osramoćeno
Nedeljnik 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na ulazu u Hrvatsku „nešto što nije zaslužio. „Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema pojedincu“, istakao je Tomić. Podećamo, Trifunović… »
Danas 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio „Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema pojedincu“, istakao… »
Danas 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je za N1 da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio. „Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema pojedincu“… »
Novi magazin 21.09.2024
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić izjavio je da je nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, nešto što nije zaslužio. "Šta god ja mislio o njemu, ovo je državni čin nasilja prema pojedincu", istakao… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 79 povezanih

Sin i snaja Suzane Jovanović prvi put u javnosti posle 7 meseci: Danijel uz sebe ima pravu lepoticu
Story pre 24 minutajoš 43 povezane

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 3 satajoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 10 minutajoš 25 povezanih