Повезане вести

„Спонзори знали за допинг, био сам добро плаћен, договор је био да се о томе не прича“

„Спонзори знали за допинг, био сам добро плаћен, договор је био да се о томе не прича“

Спортски журнал 21.09.2024
Алкохол, дрога, упао сам у рупу и све је умало завршило катастрофом – наводи Јан Улрих. Немачки бициклиста Јан Улрих (50), освајач Тур де Франса из 1997. године (пет пута је био други на Трци кроз Француску), коментарисао је… »
Бивши победник Тур де Франса: Био сам практично мртав

Бивши победник Тур де Франса: Био сам практично мртав

Спорт клуб 21.09.2024
Јан Улрих, некадашњи немачки бициклиста, осврнуо се на недавни документарац у којем је признао коришћење допинга током каријере. Током 1997. освојио је Тур де Франс, а на истој је утрци пет пута био други. За немачку телевизију… »
Легендарни Немац проговорио о паклу дроге: „Био сам мртав, љубав деце ме спасила“

Легендарни Немац проговорио о паклу дроге: „Био сам мртав, љубав деце ме спасила“

Нова 21.09.2024
: Победник Тур де Франса из 1997. године, чувени Немац Јан Улрих, се у разговору за немачку телевизију ВДР осврнуо на недавни документарац у којем је признао коришћење допинга током каријере. Улрих је на прелазу између 20. у 21… »
Ухватили га да се допингује, а то је био само почетак: Велики шампион био практично мртав због дроге

Ухватили га да се допингује, а то је био само почетак: Велики шампион био практично мртав због дроге

Мондо 21.09.2024
Немачки бициклиста Јан Улрих отворено је говорио о допингу током каријере. Немачки бициклиста Јан Улрих био је освајач Тур де Франса 1997, а на истом такмичењу чак пет пута је заузео друго место. После дуго година у пензији… »

Вести дана »