Povezane vesti
„Sponzori znali za doping, bio sam dobro plaćen, dogovor je bio da se o tome ne priča“
Sportski žurnal 21.09.2024
Alkohol, droga, upao sam u rupu i sve je umalo završilo katastrofom – navodi Jan Ulrih. Nemački biciklista Jan Ulrih (50), osvajač Tur de Fransa iz 1997. godine (pet puta je bio drugi na Trci kroz Francusku), komentarisao je dokumentarni film „Progonjen“… »
Bivši pobednik Tur de Fransa: Bio sam praktično mrtav
Sport klub 21.09.2024
Jan Ulrih, nekadašnji nemački biciklista, osvrnuo se na nedavni dokumentarac u kojem je priznao korišćenje dopinga tokom karijere. Tokom 1997. osvojio je Tur de Frans, a na istoj je utrci pet puta bio drugi. Za nemačku televiziju WDR je rekao… »
Legendarni Nemac progovorio o paklu droge: „Bio sam mrtav, ljubav dece me spasila“
Nova 21.09.2024
: Pobednik Tur de Fransa iz 1997. godine, čuveni Nemac Jan Ulrih, se u razgovoru za nemačku televiziju WDR osvrnuo na nedavni dokumentarac u kojem je priznao korišćenje dopinga tokom karijere. Ulrih je na prelazu između 20. u 21. veka bio jedan od… »
Uhvatili ga da se dopinguje, a to je bio samo početak: Veliki šampion bio praktično mrtav zbog droge
Mondo 21.09.2024
Nemački biciklista Jan Ulrih otvoreno je govorio o dopingu tokom karijere. Nemački biciklista Jan Ulrih bio je osvajač Tur de Fransa 1997, a na istom takmičenju čak pet puta je zauzeo drugo mesto. Posle dugo godina u penziji pedesetogodišnji sportisa… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 2 satajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih

Kolaps i uArilju zbog snega, na delu teritorije uvedena vanredna situacija: Meštani nekoliko sela ostali bez struje
RINA pre 50 minutajoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 20 minutajoš 24 povezane

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jača kiša i sneg, ova 2 dela Srbije najkritičnija
Blic pre 20 minutajoš 160 povezanih