Повезане вести

Зашто људе привлаче гуруи и култови

BBC News 21.09.2024
У хаосу на препосећеном верском празнику у Индији погинуло је 121 људи. Полиција каже да је 250.000 људи дошло да види „божјег човека" Боле Бабу - три пута више од очекиваног. Али зашто људи следе гуруе? „Чим сам пала… »

Данас 21.09.2024
„Чим сам пала, двадесетак људи је попадало преко мене. Нисам могла да дишем. Осетила сам како ми се ломе ребра“, каже Багван Деви из болничког кревета. Она је била једна од 200.000 људи који су се окупили за хиндуски „сатсанг“… »

Блиц 21.09.2024
„Чим сам пала, двадесетак људи је попадало преко мене. Нисам могла да дишем. Осетила сам како ми се ломе ребра", каже Багван Деви из болничког кревета. Она је била једна од 200.000 људи који су се окупили за хиндуски „сатсанг"… »

Јужне вести 21.09.2024
Реутерс „Чим сам пала, двадесетак људи је попадало преко мене. Нисам могла да дишем. Осетила сам како ми се ломе ребра", каже Багван Деви из болничког кревета. Она је била једна од 200.000 људи који су се окупили за хиндуски… »

НИН 21.09.2024
"Чим сам пала, двадесетак људи је попадало преко мене. Нисам могла да дишем. Осетила сам како ми се ломе ребра", каже Багван Деви из болничког кревета. Она је била једна од 200.000 људи који су се окупили за хиндуски "сатсанг"… »

Радио 021 21.09.2024
У хаосу на препосећеном верском празнику у Индији погинуло је 121 људи. Полиција каже да је 250.000 људи дошло да види „божјег човека" Боле Бабу - три пута више од очекиваног. Али зашто људи следе гуруе? Реутерс „Чим сам пала… »

Вести дана »