Povezane vesti
Zašto ljude privlače gurui i kultovi
Danas 21.09.2024
„Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra“, kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang“ ili versko okupljanje… »
Južne vesti 21.09.2024
Reuters „Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang" ili versko… »
NIN 21.09.2024
"Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski "satsang" ili versko okupljanje… »
Vesti dana »
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 50 minutajoš 66 povezanih
Američka Ratna mornarica dobija novi zadatak: "To će se desiti uskoro, ali ne može sada, jednostavno nismo spremni"
Kurir pre 2 satajoš 52 povezane