Povezane vesti
Zašto ljude privlače gurui i kultovi
Danas 21.09.2024
„Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra“, kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang“ ili versko okupljanje… »
Južne vesti 21.09.2024
Reuters „Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang" ili versko… »
NIN 21.09.2024
"Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski "satsang" ili versko okupljanje… »
Vesti dana »
Niska oblačnost i magla: Putevi Srbije apeluju na povećan oprez u vožnji tokom ledenih dana
Dnevnik pre 53 minutajoš 41 povezana
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Evropski lideri jednoglasno protiv Trampovog plana za Grenland, iz Nemačke stiže oštra rekacija: „Nećemo dozvoliti ucene“
Nova pre 58 minutajoš 27 povezanih