Povezane vesti
Zašto ljude privlače gurui i kultovi
BBC News 21.09.2024
U haosu na preposećenom verskom prazniku u Indiji poginulo je 121 ljudi. Policija kaže da je 250.000 ljudi došlo da vidi „božjeg čoveka" Bole Babu - tri puta više od očekivanog. Ali zašto ljudi slede gurue? „Čim sam pala, dvadesetak ljudi je… »
Danas 21.09.2024
„Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra“, kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang“ ili versko… »
Blic 21.09.2024
„Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang" ili versko… »
Radio 021 21.09.2024
U haosu na preposećenom verskom prazniku u Indiji poginulo je 121 ljudi. Policija kaže da je 250.000 ljudi došlo da vidi „božjeg čoveka" Bole Babu - tri puta više od očekivanog. Ali zašto ljudi slede gurue? Reuters „Čim sam pala, dvadesetak… »
NIN 21.09.2024
"Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski "satsang" ili versko okupljanje… »
Južne vesti 21.09.2024
Reuters „Čim sam pala, dvadesetak ljudi je popadalo preko mene. Nisam mogla da dišem. Osetila sam kako mi se lome rebra", kaže Bagvan Devi iz bolničkog kreveta. Ona je bila jedna od 200.000 ljudi koji su se okupili za hinduski „satsang" ili versko… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana