Povezane vesti
(VIDEO) Ministar Momirović se „obrušio“ na UG i Ćulibrka: Bio je ozbiljan novinar, a sad komentariše jaja
N1 Info 21.09.2024
Ministar trgovine Tomislav Momirović kritikovao je u kratkom videu na društvenoj mreži X Junajted grupu zbog njegove izjave da su dva jajeta dovoljna da čovek bude sit ceo dan. Posebno je istakao uredika ndeljnika Radar Milana Ćulibrka. „Vidim da se cela… »
Momirović: Žao mi je Milana Ćulibrka, bio je ozbiljan novinar, a sad se sveo na to da komentariše jaja
Danas 21.09.2024
Ministar trgovine Tomislav Momirović oglasio se u kratkom videu na društvenoj mreži „Iks“ gde je kritikovao Junajted mediju jer se bavi njegovom izjavom da su dva jajeta dovoljna da čovek bude sit ceo dan. „Vidim da se cela Junajted grupa uprla. Doveli… »
Vesti dana »
IAEA: Napad blizu nuklearke u Černobilju izazvao štetu, nivo zračenja ostao normalan
Insajder pre 43 minutajoš 32 povezane
"Hteli su da zbrišu pola sveta" Šokantna izjava Trampa uživo na televiziji: "Ja sam sve spasao, bili su blizu..."
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Konačno sreća za Zvereva: Prva grend slem titula u karijeri
Južne vesti pre 38 minutajoš 35 povezanih
"U biračkom spisku 'glasala' koleginica koja je godinama u Irskoj": Sumnje na neregularnosti na izborima za Komoru medicinskih sestara i tehničara
N1 Info pre 8 minutajoš 99 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 13 satijoš 1 povezana