Повезане вести

Димитров због стриптиза са Новаком добио незгодно питање, Алкараз се смејао као никад пре: „Надао сам се…“ ВИДЕО

Димитров због стриптиза са Новаком добио незгодно питање, Алкараз се смејао као никад пре: „Надао сам се…“ ВИДЕО

Нова 21.09.2024
: Григор Димитров, бугарски тенисер, одмах после спектакла са Новаком Ђоковићем у Софији отпутовао је у Берлин, град који је домаћин Лејвер купа 2024. године. И баш због меча са Новаком добио је незгодно питање током… »
Димитров о Ђоковићу: "Надао сам се да нећете то да помете, сјајно је било"

Димитров о Ђоковићу: "Надао сам се да нећете то да помете, сјајно је било"

Спортске.нет 21.09.2024
Григор Димитров је један од учесника Лејвер купа, а на конференцији за медије одговорао је непријатна питања новинара. Бугарски тенисер и Новак Ђоковић су пре неколико дана одиграли егзибициони меч у Софији, а том приликом имали… »
Због Новаковог стриптиза настао шоу у Берлину: После једног питања тенисери вриштали од смеха

Због Новаковог стриптиза настао шоу у Берлину: После једног питања тенисери вриштали од смеха

Мондо 21.09.2024
Бугарски тенисер Григор Димитров игра на Лејвер купу, а новинар га је упитао да ли ће и публика имати прилике да присуствује случној представи као пре неколико дана у Софији. Григор Димитров налази се на Лејвер купу у Берлину где… »
Димитрова питали о стриптизу с Новаком, Алкараз умирао од смеха, а онда се убацио Зверев: "Го само за жене..."

Димитрова питали о стриптизу с Новаком, Алкараз умирао од смеха, а онда се убацио Зверев: "Го само за жене..."

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Бугарски тенисер Григор Димитров успешно је стартовао на Лејвер купу, који се игра у Берлину, где је победио Алехандра Табила са 7:6, 7:6 у сјајном мечу и уз један невероватан ударац који је обишао друштвене мреже… »

Вести дана »