Повезане вести

"Добијала сам тешке батине, завршила сам у сигурној кући": Петројка из "Село гори, а баба се чешља" доживела стравично…

"Добијала сам тешке батине, завршила сам у сигурној кући": Петројка из "Село гори, а баба се чешља" доживела стравично…

Блиц 21.09.2024
Глумица Тијана Вучетић прославила се улогом Петројке у серији "Село гори, а баба се чешља". Ова улога је Тијани донела велику популарност, а она се последњих година није појављивала у јавности и мало ко зна како данас изгледа… »
Српска глумица (50) понављала разред, сликала се голишава, а када је у петој деценији родила дете није хтела никоме да ћути…

Српска глумица (50) понављала разред, сликала се голишава, а када је у петој деценији родила дете није хтела никоме да ћути…

Блиц 21.09.2024
Српска глумица Данијела Врањеш (50) нашла се на мети различитих коментара када је у 43. години на свет донела ћерку, а будући да нема длаке на језику она је тада отворено одговорила на поједине критике. Данијела Врањеш… »
Болна судбина глумице из "Село гори, а баба се чешља": Њен брат је себи одузео живот, о томе само једном говорила: "Свако од…

Болна судбина глумице из "Село гори, а баба се чешља": Њен брат је себи одузео живот, о томе само једном говорила: "Свако од…

Блиц 21.09.2024
Глумица Ана Сакић публика највише памти по улози Ингрид у серији "Село гори, а баба се чешља", а о њеном приватном животу се не зна много. Ипак, познато је је Ани живот обележила велика породична трагедија - њен рођени брат… »

Вести дана »