Povezane vesti
„Kada me je video celu zamotanu…“ Goga Sekulić o reakciji sina (6) nakon što je doživela nesreću
Nova 21.09.2024
: Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu kada je automobil naleteo na nju na pešačkom prelazu. Goga Sekulić je sada progovorila o ovom događaju, ali i reakciji svog šestogodišnjeg sina kada ju je video sa posledicama udara. „Meni… »
"Čudno me je gledao kad sam došla zamotana": Goga otkrila kako je njen sin reagovao nakon stravične nezgode
Mondo 21.09.2024
Goga Sekulić progovorila o susretu sa sinom nakon nezgode. Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu kada je automobil naleteo na nju na pešačkom prelazu. Iako se dogodila strašna situacija, Goga se pojavila na rođendanskoj proslavi… »
"Kada me je video zamotanu…" Goga Sekulić o stravičnoj nezgodi: "Zahvalna sam Bogu što sam živa!"
Telegraf 21.09.2024
Preporučujemo. Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu kada je automobil naleteo na nju na pešačkom prelazu. Iako se dogodila strašna situacija, Goga se pojavila na rođendanskoj proslavi Pinka i otvoreno podelila svoja iskustva. -… »
Vesti dana »
Operacija "Gamechanger": Isplivali tajni dokumenti o tome kako je ruska služba pokušala da utiče na izbore u Mađarskoj
Mondo pre 6 minutajoš 117 povezanih
Komandant iranske mornarice: Pažljivo pratimo svaki potez američke flote, Trampove pretnje smešne i besmislene
Večernje novosti pre 7 minutajoš 25 povezanih
"Smrt Evrope" prva reakcija Rusije nakon izbora u Mađarskoj, oglasio se Putinov blizak saradnik
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 27 minutajoš 22 povezane
Bogdan Bogdanović o Vujoševiću: Bio je kao očinska figura, prvi koji je verovao u mene
Insajder pre 11 minutajoš 68 povezanih