Povezane vesti
Jedna od najvećih mladih zvezda današnjice (26) otkrila sa čime se bori: "Moram na terapiju dva puta nedeljno"
Mondo 21.09.2024
Jednoj od najvećih pop zvezda današnjice, Čapel Roan, otkrila je tešku dijagnozu. Američka pop senzacija Čapel Roan, podelila je sa fanovima ono sa čime se suočava nakon dijagnoze teške depresije. "Moram na terapiju dva puta nedeljno. Išla sam kod… »
Potresna ispovest popularne pevačice: "Dijagnostikovana mi je teška depresija"
B92 21.09.2024
Jednoj od najvećih pop zvezda današnjice, Čapel Rouan, dijagnostikovana je teška depresija. "Moram na terapiju dva puta nedeljno. Išla sam kod psihijatra prošle nedelje jer mi nije bilo jasno šta se događa. Dijagnostikovala mi je tešku depresiju. To mi… »
Vesti dana »

Otkriveno šta će Kremlj da ponudi Trampu kao "gest deeskalacije" u Ukrajini: Ultimatum uskoro ističe, ovo je ruski plan kako da umiri američkog lidera
Blic pre 55 minutajoš 27 povezanih

MUP: Sprečen promet velike količine pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe
NIN pre 55 minutajoš 18 povezanih

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 5 minutajoš 16 povezanih

Zvezda dobila fenomenalne vesti pred meč protiv Leha! Vladan Milojević može da odahne! Problem manje za crveno-bele!
Kurir pre 55 minutajoš 21 povezana