Повезане вести

Појавила се и украла шоу: Мајка Тее Таировић стигла у Арену (ФОТО)

Појавила се и украла шоу: Мајка Тее Таировић стигла у Арену (ФОТО)

Стори 21.09.2024
Вечерас „Гори Балкан” јер Теа Таировић пева пред препуном Београдском ареном. Први од два концерта почео је, а бројни познати стигли су да подрже колегиницу. Ипак, најважнија подршка стигла је од мајке Тее Таировић, новинарке… »
Цеца украла све погледе: Фолк дива стигла у Арену да подржи Теу па проговорила о сарадњи са Таировићевом (фото)

Цеца украла све погледе: Фолк дива стигла у Арену да подржи Теу па проговорила о сарадњи са Таировићевом (фото)

Свет & Скандал 21.09.2024
Концерт Тее Таировић у Арени изазвао огромно интересовање публике Музичка звезда Теа Таировић вечерас одржава први велики концерт у Београдској арени. Све карте за вечерашњи спектакл су распродате, а за оне који нису успели да… »
„Немам ципеле, а овај сако сам узела од…“: Теа Таировић само пар сати пред концерт открила шта се дешава у Арени и ко ће бити…

„Немам ципеле, а овај сако сам узела од…“: Теа Таировић само пар сати пред концерт открила шта се дешава у Арени и ко ће бити…

Нова 21.09.2024
: Музичка звезда Теа Таировић вечерас и сутра одржаће своје прве, велике концерте у Београдској арени пред многобројном публиком из целог региона. Карте за први концерт су распродате у рекордном року, што сведочи о њеној… »
„Дошао сам из Осијека да подржим Теу“: Таировићеву сачекало изненађење пар сати пред концерт ФОТО/ВИДЕО

„Дошао сам из Осијека да подржим Теу“: Таировићеву сачекало изненађење пар сати пред концерт ФОТО/ВИДЕО

Нова 21.09.2024
: Певачица Теа Таировић ће вечерас и сутра одржати солистички концерт у Београдској арени, а пар сати пред концерт организовала је и конференцију за медије. Младу музичку звезду Теу Таировић је пре почетка конференције за медије… »
Теа Таировић спрема спектакл у Београду: Ексклузивно из Арене, овако изгледа бина, а откривено и ко ће са њом наступати (фото)…

Теа Таировић спрема спектакл у Београду: Ексклузивно из Арене, овако изгледа бина, а откривено и ко ће са њом наступати (фото)…

Свет & Скандал 21.09.2024
Концерт Тее Таировић изазвао је огромну пажњу Једна од најтраженијих и најпопуларнијих певачица домаће музичке сцене, Теа Таировић, вечерас ће одржати свој први концерт у Београдској арени, док је сутра, 22. септембра, очекује… »
Пред концерт у Арени сачекало је изненађење: Теа открила од кога је, па им одушевљено поручила једно

Пред концерт у Арени сачекало је изненађење: Теа открила од кога је, па им одушевљено поручила једно

Мондо 21.09.2024
Музичка звезда Теа Таировић одржаће вечерас, 21. септембра, први концерт у Београдској арени, док је сутра, 22. септембра, очекује још један наступ пред хиљадама људи. Теа Таировић је београдској публици спремила прави… »
"Против урока!" Теа открила шта је задесило пред концерт: "Схватила сам да немам сако, ни ципеле! Онда сам..."

"Против урока!" Теа открила шта је задесило пред концерт: "Схватила сам да немам сако, ни ципеле! Онда сам..."

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Музичка звезда Теа Таировић вечерас, 21. септембра, одржаће свој први, велики концерт у Београдској арени, а сутра, 22. септембра, очекује је још један на истом месту, пред многобројном публиком из целог региона… »
Теу Таировић пред концерт у Арени сачекало изненађење: Ево од кога! Одушевљено поручила: "Нек гори Балкан!"

Теу Таировић пред концерт у Арени сачекало изненађење: Ево од кога! Одушевљено поручила: "Нек гори Балкан!"

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Музичка звезда Теа Таировић одржаће вечерас, 21. септембра, први концерт у Београдској арени, док је сутра, 22. септембра, очекује још један наступ пред хиљадама људи. Теа је београдској публици спремила прави… »
"Прешли смо 700 км због ње!": Људи из целе Европе долазе у Београд на концерт Тее Таировић

"Прешли смо 700 км због ње!": Људи из целе Европе долазе у Београд на концерт Тее Таировић

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Музичка звезда Теа Таировић одржаће вечерас, 21. септембра, спектакуларан концерт у Београдској арени, док је сутра, 22. септембра, очекује још један наступ на истом месту. Карте за први концерт распродане су у… »

Вести дана »