Povezane vesti
Pojavila se i ukrala šou: Majka Tee Tairović stigla u Arenu (FOTO)
Story 21.09.2024
Večeras „Gori Balkan” jer Tea Tairović peva pred prepunom Beogradskom arenom. Prvi od dva koncerta počeo je, a brojni poznati stigli su da podrže koleginicu. Ipak, najvažnija podrška stigla je od majke Tee Tairović, novinarke Božice Malević, koja je među… »
Ceca ukrala sve poglede: Folk diva stigla u Arenu da podrži Teu pa progovorila o saradnji sa Tairovićevom (foto)
Svet & Skandal 21.09.2024
Koncert Tee Tairović u Areni izazvao ogromno interesovanje publike Muzička zvezda Tea Tairović večeras održava prvi veliki koncert u Beogradskoj areni. Sve karte za večerašnji spektakl su rasprodate, a za one koji nisu uspeli da “ulove” karte za prvo… »
„Nemam cipele, a ovaj sako sam uzela od…“: Tea Tairović samo par sati pred koncert otkrila šta se dešava u Areni i ko će biti…
Nova 21.09.2024
: Muzička zvezda Tea Tairović večeras i sutra održaće svoje prve, velike koncerte u Beogradskoj areni pred mnogobrojnom publikom iz celog regiona. Karte za prvi koncert su rasprodate u rekordnom roku, što svedoči o njenoj popularnosti i velikom uspehu… »
„Došao sam iz Osijeka da podržim Teu“: Tairovićevu sačekalo iznenađenje par sati pred koncert FOTO/VIDEO
Nova 21.09.2024
: Pevačica Tea Tairović će večeras i sutra održati solistički koncert u Beogradskoj areni, a par sati pred koncert organizovala je i konferenciju za medije. Mladu muzičku zvezdu Teu Tairović je pre početka konferencije za medije sačekalo iznenađenje od… »
Tea Tairović sprema spektakl u Beogradu: Ekskluzivno iz Arene, ovako izgleda bina, a otkriveno i ko će sa njom nastupati (foto)…
Svet & Skandal 21.09.2024
Koncert Tee Tairović izazvao je ogromnu pažnju Jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica domaće muzičke scene, Tea Tairović, večeras će održati svoj prvi koncert u Beogradskoj areni, dok je sutra, 22. septembra, očekuje još jedan nastup pred… »
Pred koncert u Areni sačekalo je iznenađenje: Tea otkrila od koga je, pa im oduševljeno poručila jedno
Mondo 21.09.2024
Muzička zvezda Tea Tairović održaće večeras, 21. septembra, prvi koncert u Beogradskoj areni, dok je sutra, 22. septembra, očekuje još jedan nastup pred hiljadama ljudi. Tea Tairović je beogradskoj publici spremila pravi spektakl, na kojem je prethodnih… »
"Protiv uroka!" Tea otkrila šta je zadesilo pred koncert: "Shvatila sam da nemam sako, ni cipele! Onda sam..."
Telegraf 21.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Tea Tairović večeras, 21. septembra, održaće svoj prvi, veliki koncert u Beogradskoj areni, a sutra, 22. septembra, očekuje je još jedan na istom mestu, pred mnogobrojnom publikom iz celog regiona. Karte za prvi koncert su… »
Teu Tairović pred koncert u Areni sačekalo iznenađenje: Evo od koga! Oduševljeno poručila: "Nek gori Balkan!"
Telegraf 21.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Tea Tairović održaće večeras, 21. septembra, prvi koncert u Beogradskoj areni, dok je sutra, 22. septembra, očekuje još jedan nastup pred hiljadama ljudi. Tea je beogradskoj publici spremila pravi spektakl na kojem je… »
"Prešli smo 700 km zbog nje!": Ljudi iz cele Evrope dolaze u Beograd na koncert Tee Tairović
Telegraf 21.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Tea Tairović održaće večeras, 21. septembra, spektakularan koncert u Beogradskoj areni, dok je sutra, 22. septembra, očekuje još jedan nastup na istom mestu. Karte za prvi koncert rasprodane su u rekordnom roku, samo tri… »
Vesti dana »
Šta je američka Peta flota na koju su Iranci navodno izvršili „snažan napad“?
Danas pre 46 minutajoš 51 povezana
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 21 minutajoš 74 povezane
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Sraman nastup potpredsednika Skupštine Vojvodine: Nemanja Zavišić sve Hrvate nazvao ustašama
Nova pre 1 satjoš 23 povezane