Povezane vesti
Promocija domaćeg teksta
Vesti online 21.09.2024
Zvezdara teatar proslavlja važan jubilej – 40 godina postojanja. A u kakvoj atmosferi obeležavaju četiri decenije od prve predstave, kako je izgledao rast ovog pozorišta, ko je sve igrao na njegovim daskama – prisetili su se između ostalih direktor… »
Dušan Kovačević: Period kad sam se bavio politikom će se zvati “ono kad je Duško bio amater”
Danas 21.09.2024
„Svaka predstava zahteva užasnu energiju i veliku muku, i onda je olakšanje i radost kada vidite da ste napravili nešto dobro“, kaže direktor Zvezdara teatra, dramski pisac i reditelj za Nova. rs. Dramski pisac i akademik Dušan Kovačević je ovih dana… »
Vesti dana »
Stanković o svom potezu koji je odlučio finale: To sam pokupio od jednog mog bivšeg trenera
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 3 minutajoš 1 povezana
"(Skoro) savršen par": Brižit negirala da je Emanuela Makrona ošamarila zbog 30 godina mlađe glumice (video)
Kurir pre 33 minutajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Stanković otkrio čiji je recept upotrebio da bi preokrenuo utakmicu: "Taj meč mi je prošao kroz glavu..."
Telegraf pre 53 minutajoš 2 povezane