Povezane vesti
"Kolika su mi leđa, tri mesta u vrsti su moja": Dejan Dragojević ne može da dočeka vojsku, otkrio svoje planove
Mondo 21.09.2024
Dejan Dragojević objavio je na svom Instagramu kako se raduje povratku vojnog roka. Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević oglasio se na instagramu, povodom aktuelne teme koja poslednjih dana dominira u javnosti - povratak obaveznog vojnog roka… »
"Tri mesta u vrsti su moja!" Dejan Dragojević šokirao objavom o povratku vojnog roka i izazvao lavinu reakcija
Telegraf 21.09.2024
Preporučujemo. Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević oglasio se na svom Instagramu povodom aktuelne teme koja poslednjih dana dominira u javnosti - povratak obaveznog vojnog roka. Dejan je sa svojim pratiocima podelio svoje mišljenje, a njegov… »
Vesti dana »
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Rusi ih šalju u juriš, uz minimalnu zaštitu"! Zelenski: Severnokorejske trupe u Kursku trpe velike gubitke
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Crnogorcima uhapšenim zbog nalepnice „Kosovo je Srbija” produžen pritvor
Danas pre 5 satijoš 1 povezana