Povezane vesti
„Ubijen je bezdušno, a oni koji su ga ubili slobodno se kreću. To me najviše boli“: Bolne reči sestre Dragomira koji je nasmrt…
Nova 21.09.2024
: "Ubijen je bezdušno, a oni koji su ga ubili slobodno se kreću. To je ono što me najviše boli. Nije reč o nesrećnom slučaju, već o namernom ubistvu. Mog brata više nema i ništa ga ne može vratiti. Neizmerno nam nedostaje", kaže Slavica Jevtić, sestra… »
"Moj brat je ubijen, našli su ga u grmlju": Ispovest sestre Dragomira za kog se sumnja da je nasmrt prebijen
Mondo 21.09.2024
Dragomir Jevtić je preminuo na Božić nakon sedmodnevne borbe za život. "Ubijen je bezdušno, a oni koji su ga ubili slobodno se kreću. To je ono što me najviše boli. Nije reč o nesrećnom slučaju, već o namernom ubistvu. Mog brata više nema i ništa ga ne… »
Vesti dana »
Stručnjak za govor tela: Tramp i Si imali snažne signale dominacije tokom rukovanja
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 41 povezana
„Petrašinovićevi zakoni“ neće zadovoljiti kriterijume međunarodnih posmatrača
Savremena politika pre 45 minutajoš 15 povezanih
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 30 minutajoš 17 povezanih
Danas sunčano i toplo, za vikend mogući pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 2 satajoš 16 povezanih
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, urušio se deo stambene zgrade
BBC News pre 10 minutajoš 12 povezanih