Povezane vesti
„Ubijen je bezdušno, a oni koji su ga ubili slobodno se kreću. To me najviše boli“: Bolne reči sestre Dragomira koji je…
Nova 21.09.2024
: "Ubijen je bezdušno, a oni koji su ga ubili slobodno se kreću. To je ono što me najviše boli. Nije reč o nesrećnom slučaju, već o namernom ubistvu. Mog brata više nema i ništa ga ne može vratiti. Neizmerno nam nedostaje", kaže Slavica… »
"Moj brat je ubijen, našli su ga u grmlju": Ispovest sestre Dragomira za kog se sumnja da je nasmrt prebijen
Mondo 21.09.2024
Dragomir Jevtić je preminuo na Božić nakon sedmodnevne borbe za život. "Ubijen je bezdušno, a oni koji su ga ubili slobodno se kreću. To je ono što me najviše boli. Nije reč o nesrećnom slučaju, već o namernom ubistvu. Mog brata više nema i… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 22 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije uputio važnu poruku: Apelujem na institucije i učesnike skupa da sutrašnji dan prođe u miru
Kurir pre 22 minutajoš 55 povezanih

Studenti iz različitih delova Srbije stižu u Beograd: Očekuje se dolazak na Terazije
Mondo pre 22 minutajoš 40 povezanih