Повезане вести

„Имам трему“: Мајка Тее Таировић није крила узбуђење пред ћеркин концерт, па открила који савет јој је дала ВИДЕО

„Имам трему“: Мајка Тее Таировић није крила узбуђење пред ћеркин концерт, па открила који савет јој је дала ВИДЕО

Нова 21.09.2024
: Певачица Теа Таировић вечерас и сутра наступа у Београдској арени. Теа Таировић вечерас одржава први од два распродата концерта у Београдској арени, а пред публику је изашла у изазовном костиму са цирконима. Дочекана је… »
Цеца стигла у Арену да подржи Теу, грми у тексас оделу! Пред концерт проговорила о колегиници: "Нашле смо се"

Цеца стигла у Арену да подржи Теу, грми у тексас оделу! Пред концерт проговорила о колегиници: "Нашле смо се"

Телеграф 21.09.2024
Једна од најуспешнијих и најпопуларнијих младих певачица, Теа Таировић, вечерас, 21. септембра, одржаће први, од два заказана концерта у Београдској арени. Пола сата пред почетак концерта, Арена је већ пуна, а сада је пристигла и… »
„Подржавам је апсолутно“: Цеца дошла на концерт Тее Таировић, па открила да ли има шансе да њих две сниме дует ВИДЕО

„Подржавам је апсолутно“: Цеца дошла на концерт Тее Таировић, па открила да ли има шансе да њих две сниме дует ВИДЕО

Нова 21.09.2024
: Бројне јавне личности дошле су на концерт Тее Таировић у Београдској арени. Теа Таировић вечерас одржава први од своја два концерта у Београдској арени, а међу онима који су дошли да је подрже је и Светлана Цеца Ражнатовић… »
Певачицина мајка блиста у елегантном издању, Цеца у патикама, Сања Вучић сва у чипки: Познати дошли да подрже Теу Таировић у…

Певачицина мајка блиста у елегантном издању, Цеца у патикама, Сања Вучић сва у чипки: Познати дошли да подрже Теу Таировић у…

Нова 21.09.2024
: Певачица Теа Таировић вечерас у Београдској арени одржава први од два распродата концерта. Теа Таировић вечерас има свој први концерт у Београдској арени, а како је раније најавила – припремила је спектакл. Она је позната као… »
"Нашле смо се": Цеца стигла у Арену да подржи Теу, па пред концерт проговорила о Таировићевој

"Нашле смо се": Цеца стигла у Арену да подржи Теу, па пред концерт проговорила о Таировићевој

Мондо 21.09.2024
Једна од најуспешнијих и најпопуларнијих младих певачица, Теа Таировић, вечерас ће одржати први, од два заказана концерта у Београдској арени. Пола сата пред почетак концерта, Арена је већ пуна, а пристигла је и балканска звезда… »
Теа Таировић пред крцатом Ареном одржала моћни говор, поменула и родитеље: "Ви сте ту због мене, а ја сам..."

Теа Таировић пред крцатом Ареном одржала моћни говор, поменула и родитеље: "Ви сте ту због мене, а ја сам..."

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Балканска музичка звезда, једна од тренутно најпопуларнијих младих певачица, Теа Таировић, вечерас, 21. септембра, одржава први велики концерт у Београдској арени. Већ на самом почетку, када је изашла на сцену и… »
У Арени "земљотрес"! Теа отворила концерт овим хитом: На бини извела дивљи плес, а стајлинг је бомба!

У Арени "земљотрес"! Теа отворила концерт овим хитом: На бини извела дивљи плес, а стајлинг је бомба!

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Млада и једна од тренутно најуспешнијих певачица на Балкану, Теа Таировић, бруталним интром отворила је први концерт у Београдској арени. Арена је пуна до последњег места! На хиљаде и хиљаде људи вечерас се… »
Каква је бомба мајка Тее Таировић! Међу првима стигла у Арену, сви погледи упрети у њу: Изгледа као "авион"!

Каква је бомба мајка Тее Таировић! Међу првима стигла у Арену, сви погледи упрети у њу: Изгледа као "авион"!

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Мајка Тее Таировић, Божица Малевић, међу првима је стигла у Београдску арену, где ће њена ћерка вечерас одржати први концерт. Видно насмејана и добро расположена, Божица је испозирала окупљеним медијима, а… »
Теа открила како је почела овај дан: Уочи великог концерта, решила да угоди себи! Одговором насмејала многе

Теа открила како је почела овај дан: Уочи великог концерта, решила да угоди себи! Одговором насмејала многе

Телеграф 21.09.2024
Препоручујемо. Музичка звезда Теа Таировић вечерас, 21. септембра, одржаће први велики концерт у Београдској арени! Све карте за вечерашњи спектакл су распродате, а за оне који нису успели да "улове" карте за прво вече, Теа је… »

Вести дана »