Повезане вести
"Рекли су ми да у ријалитију обратим пажњу на њу": Нови учесник Елите 8 пикирао ову такмичарку, а признаје: "Фирму сам…
Блиц 22.09.2024
Водитељка Ана Радуловић најавила је синоћ новог учесника "Елите 8", који се потом појавио у студију и изнео низ детаља из живота. - Ја волим да будем тајанствен мало. 2010. сам учествовао у једном ријалитију у иностранству, ту… »
"У ријалитију сам упознао бившу супругу, 12 година смо остали заједно": Он је нови учесник "Елите 8": "Освојио сам тада друго…
Блиц 21.09.2024
Водитељка Ана Радуловић најавила је новог учесника "Елите 8". Наиме, она је најавила Луку Вујовића, који је одмах ушетао у студио " Задруге 8 Елите" и испричао своју животну причу: - Ја волим да будем тајанствен мало. 2010. сам… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 40 повезаних

"Моја прва жена је прелепа, па зашто о њој нико није писао" Дача Икодиновић се сад разводи од Маје Огњеновић, а Ању је само једном јавно поменуо
Курир пре 13 минутајош 38 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 1 сатјош 32 повезане

Огласио се МУП о ухапшеним пољопривредницима у Новом Саду: Одређено им је задржавање до 48 сати
Нова пре 14 минутајош 11 повезаних

Рхмз објавио најновију прогнозу Ево каква нас температура очекује до краја недеље
Ало пре 19 минутајош 26 повезаних