Povezane vesti
"Rekli su mi da u rijalitiju obratim pažnju na nju": Novi učesnik Elite 8 pikirao ovu takmičarku, a priznaje: "Firmu sam…
Blic 22.09.2024
Voditeljka Ana Radulović najavila je sinoć novog učesnika "Elite 8", koji se potom pojavio u studiju i izneo niz detalja iz života. - Ja volim da budem tajanstven malo. 2010. sam učestvovao u jednom rijalitiju u inostranstvu, tu sam bio 2. mesto. Posle… »
"U rijalitiju sam upoznao bivšu suprugu, 12 godina smo ostali zajedno": On je novi učesnik "Elite 8": "Osvojio sam tada drugo…
Blic 21.09.2024
Voditeljka Ana Radulović najavila je novog učesnika "Elite 8". Naime, ona je najavila Luku Vujovića, koji je odmah ušetao u studio " Zadruge 8 Elite" i ispričao svoju životnu priču: - Ja volim da budem tajanstven malo. 2010. sam učestvovao u jednom… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Fajnenšel tajms: Arapski Adnok glavni kandidat za kupovinu NIS-a, a vlast Srbije sve nervoznija zbog Rusa
Radio 021 pre 16 minutajoš 13 povezanih
Premijer Australije pozdravio zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina
RTV pre 46 minutajoš 14 povezanih