Povezane vesti

Šta priča ovo Lončar? Čekamo Vučića da se vrati iz SAD da razmotrimo eliminaciju listi čekanja

Šta priča ovo Lončar? Čekamo Vučića da se vrati iz SAD da razmotrimo eliminaciju listi čekanja

Pravda 22.09.2024
Ministar zdravlja Srbije, Zlatibor Lončar, izjavio je da se čeka povratak predsednika Aleksandra Vučića iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi se razmotrile mere za eliminaciju listi čekanja u zdravstvenim ustanovama širom zemlje. Lončar je… »
Ministar Lončar: Plan eliminacije liste čekanja čim se Vučić vrati iz SAD

Beta 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama . "Neophodna mi je… »
Lončar: Plan eliminacije liste čekanja kad se Vučić vrati iz SAD, neophodna mi je njegova pomoć

Lončar: Plan eliminacije liste čekanja kad se Vučić vrati iz SAD, neophodna mi je njegova pomoć

Radio 021 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić vrati iz SAD, kako bi se dogovorili o načinu eliminisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. "Neophodna mi je njegova pomoć. Zajedničkim… »
„Čekam da se Vučić vrati iz SAD, neophodna mi je njegova pomoć“: Lončar o eliminisanju lista čekanja

„Čekam da se Vučić vrati iz SAD, neophodna mi je njegova pomoć“: Lončar o eliminisanju lista čekanja

Nova 22.09.2024
: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandar Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. „Neophodna mi je… »
Lončar čeka Vučića da se vrati iz SAD kako bi se eliminisale liste čekanja

Lončar čeka Vučića da se vrati iz SAD kako bi se eliminisale liste čekanja

Danas 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. „Neophodna mi je… »
Lončar: Plan eliminacije liste čekanja čim se Vučić vrati iz SAD

NIN 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da čeka da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. "Neophodna mi je njegova… »

Nedeljnik 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. „Neophodna mi je… »
Liste čekanja u Srbiji: Za tri intervencije na spisku više od 40.000 ljudi

Novi magazin 22.09.2024
Na listama čekanja na intervencije u zdravstvenim ustanovama u Srbiji nalazi se 68.179 osoba. Kako se navodi na sajtu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO), najviše pacijenata čeka operacije kuka i kolena. Prema podacima ažuriranim 20… »

Novi magazin 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. "Neophodna mi je… »
Lončar: Čekamo Vučića da se vrati iz SAD da vidimo kako ćemo da eliminišemo liste čekanja

Lončar: Čekamo Vučića da se vrati iz SAD da vidimo kako ćemo da eliminišemo liste čekanja

N1 Info 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandar Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. „Neophodna mi je… »

Insajder 22.09.2024
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama. 'Neophodna mi je… »
Na listama čekanja za intervenciju više od 68.000 ljudi

Na listama čekanja za intervenciju više od 68.000 ljudi

Moj Novi Sad 22.09.2024
Na listama čekanja na intervencije u zdravstvenim ustanovama u Srbiji nalazi se 68.179 osoba. Kako se navodi na sajtu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO), najviše pacijenata čeka operacije kuka i kolena. Prema podacima ažuriranim 20… »
Liste čekanja u Srbiji: Neki na operaciju kolena čekaju od 2016.

Liste čekanja u Srbiji: Neki na operaciju kolena čekaju od 2016.

Radio 021 22.09.2024
OTKRIVAMO Totalni haos na listama čekanja za operacije u Srbiji: Brže stižeš na red ako si se prijavio 2024. nego 2018?!

OTKRIVAMO Totalni haos na listama čekanja za operacije u Srbiji: Brže stižeš na red ako si se prijavio 2024. nego 2018?!

Nova 22.09.2024
: Liste čekanja na operacije i različite intervencije u Srbiji, čini se kao da se prave bez ikakvog reda i kontrole, a na sajtu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, u poslednjih nekoliko meseci, ovi spiskovi više zbunjuju nego što… »

N1 Info 22.09.2024

Vesti dana »