Povezane vesti
Poslednje reči devojčice (8) koju je majka ubila kidaju dušu: Sa ljubavnicom tukla i ujedala ćerku, pa izvršila…
Blic 22.09.2024
Devojčica koja je mučena i izgladnjivana do smrti od strane svoje majke i njenog "zlog" ljubavnika napisala je "Trudila sam se da budem dobra" na komadiću papira pre nego što je njeno beživotno telo otkriveno. Za razliku od svojih vršnjaka, Ajša… »
Srceparajuće poslednje reči devojčice (8): Majci ljubavnica isprala mozak, počinila nezamislivo svirep zločin
Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Devojčica koja je mučena i izgladnjivana do smrti od strane svoje majke i njenog "zlog" ljubavnika napisala je "Trudila sam se da budem dobra" na komadiću papira pre nego što je njeno beživotno telo otkriveno. Za razliku od svojih… »
Vesti dana »
Makron i Starmer obeležili u Parizu Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Euronews pre 1 satjoš 67 povezanih
Vučić: Procenio sam da danas mogu da odem iz zemlje, opozicija samu sebe upropastila
N1 Info pre 55 minutajoš 34 povezane
Pao sneg u Beogradu: Prve pahulje viđene u ovom delu prestonice, evo šta Srbiju čeka do kraja dana - očekuje se vrlo hladno vreme
Kurir pre 23 minutajoš 35 povezanih
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 4 satijoš 23 povezane
Vučić brine za EXPO: „Kako ću sada, posle nesreće u Novom Sadu, reći nekome da potpiše nešto“
Nova pre 1 satjoš 23 povezane