Povezane vesti
Poslednje reči devojčice (8) koju je majka ubila kidaju dušu: Sa ljubavnicom tukla i ujedala ćerku, pa izvršila monstruozan…
Blic 22.09.2024
Devojčica koja je mučena i izgladnjivana do smrti od strane svoje majke i njenog "zlog" ljubavnika napisala je "Trudila sam se da budem dobra" na komadiću papira pre nego što je njeno beživotno telo otkriveno. Za razliku od svojih vršnjaka, Ajša Ali (8)… »
Srceparajuće poslednje reči devojčice (8): Majci ljubavnica isprala mozak, počinila nezamislivo svirep zločin
Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Devojčica koja je mučena i izgladnjivana do smrti od strane svoje majke i njenog "zlog" ljubavnika napisala je "Trudila sam se da budem dobra" na komadiću papira pre nego što je njeno beživotno telo otkriveno. Za razliku od svojih… »
Vesti dana »
Zelenski otvoren za održavanje izbora i tijekom rata ako SAD i saveznici mogu garantirati sigurnost
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 20 minutajoš 14 povezanih
Baka Rezika (78) preminula u mukama u Nišu. Vozač je pokosio automobilom, polomio joj glavu i kukove.
Alo pre 10 minutajoš 12 povezanih