Повезане вести
Богдан је давно обећао да ће се вратити у Партизан: Његова најновија изјава је врло занимљива за све Гробаре!
Хот спорт 22.09.2024
„На тај начин сам желео да им покажем захвалност.“ Капитен кошаркашке репрезентације Србије, Богдан Богдановић, отворио је кошаркашки камп у Миријеву, где је искористио прилику да одговори на бројна питања и отвори теме везане… »
Богдан о повратку у Партизан и тренирању у опреми црно-белих: „Не могу да вас лажем, пресудиће емоције“
Нова 22.09.2024
: Српски кошаркаш Богдан Богдановић недавно је тренирао у опреми клуба за који је играо са много успеха. Бранио је боје београдског Партизана до 2014. године када се отиснуо у Европу, најпре у Фенербахче, а онда и у НБА лигу. Већ… »
Богдановић о Пешићу: "Само сам му то послао, па он нек одлучи"
Б92 22.09.2024
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић је разговарао са медијима уочи почетка кампа у његовој организацији. Упитан је да ли се чуо са доскорашњим селектором Србије, после његовог одласка са клупе. "Чули смо… »
Богдановић о повратку у Партизан: "Када дође времена за то, пресудиће емоције"
Б92 22.09.2024
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић је разговарао са медијима уочи почетка кампа у његовој организацији. Богдановић је тренирао у Партизановој опреми, што је изазвало "машту" код навијача црно-белих… »
"Чуо сам се са Пешићем, само сам му једно послао!" Богдан открио, ево шта је урадио да би Кари остао
Мондо 22.09.2024
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић поново се огласио о селектору Светиславу Пешићу. Богдан Богдановић је на отварању свог кошаркашког кампа на Миријеву причао и о селектору Србије! Након што је једном… »
Вести дана »

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 20 минутајош 3 повезане

Рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал до 30. Октобра: У супротном се подлеже обавези плаћања камате
Курир пре 4 минутајош 1 повезана