Повезане вести
„Моја деца ће бити Французи, а средња ћерка је будиста“: Како је Горан Бреговић говорио о наследницима
Нова 22.09.2024
: Кантаутор Горан Бреговић својевремено је говорио о својој деци и открио да ће "бити Французи", а дотакао се и њихове вероисповести. Горан Бреговић из брака са Џенаном Бреговић има три ћерке – Ему, Лулу и Уну. Бреговић је по… »
"Више не знам ни шта славе, за жену и мене је касно": Ово су Брегине ћерке, а све три су различите вероисповести
Мондо 22.09.2024
Горан Бреговић има три ћерке Ему, Уну и Лулу. Горан Бреговић већ деценијама ниже бројне успехе на пословном плану, а осим тога што је један од најуспешнијих музичара и ван граница наше земље, он може да се похвали и те како… »
"Не знам више ни шта славе": Деца Горана Бреговића су различитих вероисповести: "средња ћерка је будиста, не смета ми то"
Блиц 22.09.2024
Кантаутор Горан Бреговић ниже бројне успехе на пословном плану, а осим тога што је један од најуспешнијих музичара и ван граница наше земље, он може да се похвали и те како успешним приватним животом. Познато је да из брачне… »
Вести дана »
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 9 минутајош 27 повезаних
Мушкарац из околине Лесковца камионом ударио старицу ван пешачког прелаза, преминула у болници
Југмедиа пре 44 минутајош 24 повезане
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 19 минутајош 22 повезане
Владан Милојевић и дуле Савић посетили српску цркву у Грацу: Уручена им је икона Светог Саве!
Хот спорт пре 29 минутајош 27 повезаних