Повезане вести
Богдановић: "Желим да ме тренира Пешић, само то... Сви знају колико волим Партизан!"
Телеграф 22.09.2024
Препоручујемо. Капитен кошаркашке репрезентације Србије и кошаркаш Атланте Богдан Богдановић, отворио је свој кошаркашки камп у Миријеву, а том приликом је говорио о разним темама. Наиме, Богдан је прво поменуо селектора… »
Богдан о Партизану и када ће то "одлучити емоције"?
Спортске.нет 22.09.2024
Један од најбољих српских кошаркаша Богдан Богдановић и даље је члан Атланте, а тако ће бити током читаве сезоне у НБА лиги. Оно што је својевремено говорио јесте да ће се једног дана вратити у Партизан. Ипак, у овом тренутку… »
Колико само Богдан цени карија Пешића: Капитен жели да сви знају ко је његов избор! (фото)
Хот спорт 22.09.2024
„Желим да ме тренира Пешић!“ Капитен кошаркашке репрезентације Србије и играч Атланте, Богдан Богдановић, недавно је отворио свој кошаркашки камп у Миријеву, где је том приликом изнео своја размишљања о различитим темама… »
"Сви знају колико волим Партизан: Богдан Богдановић проговорио о повратку у партизан
Вечерње новости 22.09.2024
Капитен кошаркашке репрезентације Србије и кошаркаш Атланте Богдан Богдановић, отворио је свој кошаркашки камп у Миријеву, у основној школи "Деспот Стефан Лазаревић", а том приликом је говорио о разним темама. ФОТО: Владимир… »
Богдан са осмехом на свом Миријеву: Отворио камп, једва дочекао да се види са клинцима!
Мондо 22.09.2024
Богдан Богдановић је у сјајном расположењу отворио осми кошаркашки камп под својим именом. На Миријеву је отворен нови камп Богдана Богдановића који ће се ових дана одржати са никада већим бројем полазника. Након што је говорио… »
Богдан Богдановић за СК: Увек сам ту за Партизан!
Спорт клуб 22.09.2024
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић говорио је за СК поводом кошаркашког кампа који је у недељу организован у Основној школи “Деспорт Стефан Лазаревић” у београдском насељу Миријево. Том приликом дотакао се и КК… »
Богдана видели у дресу Партизана, он проговорио о повратку: Не могу да вас лажем, сад имам један циљ!
Мондо 22.09.2024
Богдан Богдановић је недавно распалио машту навијача, а сада је говорио о могућем повратку у Партизан, Капитен националног тима Србије Богдан Богдановић говорио је на отварању свог кошаркашког кампа о плановима везаним за сам… »
Богдановић за СК: Кад сам чуо, Карију сам само послао…
Спорт клуб 22.09.2024
Капитен репрезентације Србије решио је да приреди још једну лепу манифестацију и врати заједници оно што му је дала док је градио величанствену каријеру. Богдан Богдановић је под покровитељством Адидаса осми пут организовао… »
Богдановић проговорио о повратку у Партизан: "Знам да сви чекају моје обећање, али..."
Телеграф 22.09.2024
Препоручујемо. Капитен кошаркашке репрезентације Србије и кошаркаш Атланте Богдан Богдановић, отворио је свој кошаркашки камп у Миријеву, а том приликом је говорио о разним темама. Богдановић је говорио о селектору Пешићу… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана