Povezane vesti
Partizan se oglasio saopštenjem zbog uništavanja terena: "Grupa organizovanih kriminalaca je provalila..."
Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana dočekaće u ponedeljak od 19.00 ekipe Crvene zvezde, u 174. večitom derbiju. Pred ovaj susret Telegraf je objavio da je uništen teren Partizana, a tim povodom oglasio se i klub. Zvanično saopštenje Partizana prenosimo u… »
Zvezda 50.000.000 evra skuplja od Partizana: Nezapamćeno u srpskom fudbalu, a razlika samo raste!
Mondo 22.09.2024
Do sada nismo imali ovakvu situaciju u srpskom fudbalu, Zvezda je više nego duplo skuplja od Partizana. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u ponedeljak (19:00) igraju 174. večiti derbi u prvenstvu, a crveno-beli u ovaj meč ulaze sa ulogom favorita. Ako… »
Stanojevića pitali za napadače Zvezde i transfere Partizana: "Ja ne znam za cifre..."
Telegraf 22.09.2024
Fudbaleri dočekaće u ponedeljak od 19.00 ekipe Crvene zvezde, u 174. večitom derbiju. Pred ovaj susret medijima se obraća trener crno-belih Aleksandar Stanojević, a pored brojnih tema dotakao se i anlize Crvene zvezde. Tako, nije želeo da komentariše… »
Stanojević o sudiji za derbi: "Plašio sam se da ne bude opet Pavle Ilić, a ovaj iz Lovćenca..."
Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Trener Partizana Aleksandar Stanojević i golman crno-belih Aleksandar Jovanović održali su konferenciju za medije pred 174. večiti derbi, koji je na programu u ponedeljak od 20.00. Glavni arbitar derbija je Novak Simović, koji je i ranije… »
Vesti dana »

Temperatura ide blizu 30 stepeni Šok prognoza za oktobar, a onda će stići sneg iz Hrvatske!
Alo pre 26 minutajoš 21 povezana

Policija pojačano kontroliše saobraćaj oko pešačkih prelaza
Bujanovačke pre 52 minutajoš 16 povezanih

"Uskoro konkurs za direktora Pete gimnazije": Oglasio se ministar prosvete o situaciji u beogradskoj školi
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih