Povezane vesti
Profesor Saobraćajnog fakulteta o nesreći kod Ušća: Od brzine kretanja zavisi ishod sudara putničkog sa oklopnim vozilom
Euronews 22.09.2024
Profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu u penziji Milan Vujanić izjavio je da od brzine kretanja zavisi kakav će biti ishod sudara putničkog sa vojnim oklopnim vozilom. On je za Tanjug rekao da će pri brzinama od 60 kilometara na čas i preko toga… »
Vujanić: Od brzine kretanja zavisi ishod sudara putničkog sa oklopnim vozilom
RTV 22.09.2024
BEOGRAD - Profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu u penziji Milan Vujanić izjavio je danas da od brzine kretanja zavisi kakav će biti ishod sudara putničkog sa vojnim oklopnim vozilom. On je za Tanjug rekao da će pri brzinama od 60 kilometara na čas i… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 30 minutajoš 5 povezanih
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana