Povezane vesti

Hartefaktovu predstavu „Kako sam naučila da vozim“ gledaćemo na 4 regionalna pozorišna festivala

Hartefaktovu predstavu „Kako sam naučila da vozim“ gledaćemo na 4 regionalna pozorišna festivala

Kurir 22.09.2024
Da je predstava u kojoj igraju Marta Bogosavljević i Svetozar Cvetković privukla veliku pažnju beogradske publike bilo nam je jasno odmah po premijeri, ali su onda usledili aplauzi i nagrade i na gostovanjima, prvo Svetozaru Cvetkoviću nagrada za… »
„Kako sam naučila da vozim“ putuje po regionu: Predstava Hartefakta za koju su Marta Bogosavljević i Svetozar Cvetković…

„Kako sam naučila da vozim“ putuje po regionu: Predstava Hartefakta za koju su Marta Bogosavljević i Svetozar Cvetković…

Danas 22.09.2024
Nakon letnje pauze, Hartefaktov pozorišni program nastavlja svoj život, i zato njihova najnovija predstava „Kako sam naučila da vozim“ u režiji Tare Manić po tekstu Pole Vogel gostuje čak na četiri regionalna festivala u narednom periodu. „Da… »
Predstava "Kako sam naučila da vozim" na četiri regionalna pozorišna festivala

Predstava "Kako sam naučila da vozim" na četiri regionalna pozorišna festivala

Blic 22.09.2024
Nakon letnje pauze, Hartefaktov pozorišni program nastavlja svoj život. Naša najnovija predstava "Kako sam naučila da vozim" u režiji Tare Manić po tekstu Pole Vogel gostuje čak na četiri regionalna festivala u narednom periodu. Da je predstava u… »

Vesti dana »