Povezane vesti
Hartefaktovu predstavu „Kako sam naučila da vozim“ gledaćemo na 4 regionalna pozorišna festivala
Kurir 22.09.2024
Da je predstava u kojoj igraju Marta Bogosavljević i Svetozar Cvetković privukla veliku pažnju beogradske publike bilo nam je jasno odmah po premijeri, ali su onda usledili aplauzi i nagrade i na gostovanjima, prvo Svetozaru Cvetkoviću nagrada za… »
„Kako sam naučila da vozim“ putuje po regionu: Predstava Hartefakta za koju su Marta Bogosavljević i Svetozar Cvetković…
Danas 22.09.2024
Nakon letnje pauze, Hartefaktov pozorišni program nastavlja svoj život, i zato njihova najnovija predstava „Kako sam naučila da vozim“ u režiji Tare Manić po tekstu Pole Vogel gostuje čak na četiri regionalna festivala u narednom periodu. „Da je… »
Predstava "Kako sam naučila da vozim" na četiri regionalna pozorišna festivala
Blic 22.09.2024
Nakon letnje pauze, Hartefaktov pozorišni program nastavlja svoj život. Naša najnovija predstava "Kako sam naučila da vozim" u režiji Tare Manić po tekstu Pole Vogel gostuje čak na četiri regionalna festivala u narednom periodu. Da je predstava u kojoj… »
Vesti dana »
Nemilosrdni Tanderi overili kartu za Vegas! Šej i ekipa ponizili Sanse! Posle 25 utakmica imaju samo jedan poraz!
Kurir pre 34 minutajoš 18 povezanih
VREME DANAS: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Nedeljnik pre 39 minutajoš 11 povezanih
Amerikanci produžili licencu Lukoilu za prodaju imovine, evo do kada kompanija ima vremena da proda imovinu
Dnevnik pre 24 minutajoš 10 povezanih
FOTO Zvezda na „Merkuru“ traži put ka proleću u Evropi: Pogledajte zašto sam se usred Graca setio Pionira
Nova pre 9 minutajoš 14 povezanih